A napenergia adókedvezményei

Avatar admin | 2021.03.13. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A napenergia megújuló és tiszta energiaforrás. Rendkívül jó alternatíva lehet a nem megújuló energiaforrásokkal, mint például a szén, a földgáz és a kőolaj.

A napenergia adókedvezményei

A napelemek adókedvezményei

A kormány adókedvezményeket biztosít a napenergia-használók számára, mert arra akarják ösztönözni az embereket, hogy váltsanak a napenergia-panelekre. A napenergia-beruházási adójóváírás (ITC) 30% -os adójóváírást biztosít a naprendszer önköltségi árához képest. Ez lakossági célokra szolgál. Kereskedelmi célokra 10% -os adójóváírás érvényes. Az adójóváírás rendszere 2015-ben indult. 2015-ben 10% -os adójóváírást adtak. 2017-ben 30% -ra növelték. Ez csak azt jelenti, ha megvásárolja a rendszert, és nem harmadik féltől veszi át. Ebben az esetben a fogyasztó megkapja a lízinget.

Hogyan lehet igényelni az adót?

  • Töltse ki teljesen az IRS 5965 űrlapot.
  • Követelését és adójóváírását ellenőrizni fogjuk.
  • Az 1040-es űrlap megjelenik minden részletével együtt.

Miért nyújtanak adókedvezményt a napelemes tetőfedő berendezésekre?

Annak érdekében, hogy az emberek a környezetbarát és fenntartható környezet mellett döntsenek, nagyon fontos ösztönözni őket, és felhívni a figyelmet arra. Ez is izgatja az embereket, és áttér a napelemekre. A napelemek fő előnyei:

1) Környezetbarát: A napenergia panelek nem okoznak semmiféle szennyezést. Úgy állítják elő, hogy a Napból származó fényenergiát elektromos energiává alakítják. Ezért nincs káros gázok kibocsátása a környezetbe.

2) Nem kimeríthető: Természetes energiaforrás és pótolhatók. Ez jótékony hatással van a jövő generációira, amikor a fosszilis tüzelőanyagok már nem lesznek használhatók. Ezért fenntartható jövőt teremt.

3) Nem okoz globális felmelegedést: A globális felmelegedés riasztó jelenség. A szén-dioxid, a metán és más üvegházhatású gázok felszabadulása miatt a szén-dioxid-szint növekszik, ami sokféleképpen befolyásolja a környezetet.

4) Költséghatékony: Költségbarátak és megfelelnek a költségvetésnek. Rendszereik széles skálájával rendelkeznek, amelyek az áramfelvétel és az igények szerint is testre szabhatók.

5) Nem foglal nagy helyet: A telepítéshez nincs szükségük külön földterületre vagy helyre. Könnyen felszerelhetők az épület tetejére.

A napenergia adókedvezményei - napelemek a tetőn

Ezeknek az előnyöknek köszönhető, hogy az amerikai kormány is elősegíti a napelemes tetőket adókedvezmények és egyéb ösztönzők biztosításával. Néhány a legjobbak közül napelemes kivitelező az Egyesült Államokban a napelemes tetőfedés:

  1. Szinkron Solar: Székhelyük Asheville-ben, Greenville-ben, a WNC-ben, az Upstate SC-ben található, és több mint 100+ alkalmazottal rendelkeznek. Jól képzett csapatuk jó szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.
  2. Ormat Technologies: Székhelyük Reno, NV-ben található, és körülbelül 1000 alkalmazottjuk van. Napelemes háztetőket terveznek és biztosítanak nekik.
  3. Next Era Energy: Székhelyük a floridai Juno Beach-en található, és több mint 1000 alkalmazottjuk van. Elkötelezett és elkötelezett csapatuk van, és kiválóan végzik munkájukat.
  4. Suniva Inc.: Székhelyük a georgiai Norcrossban van, és körülbelül 500 alkalmazottjuk van. Nagy hatékonyságú napelemeket és tetőfedéseket gyártanak, és megbízható cégek.
  5. Global Solar Energy, Inc.: Székhelyük az arizonai Tucsonban van, és 200 alkalmazottjuk van. Napelemeket biztosítanak háztartási és kereskedelmi célokra, valamint mobil alkalmazásokhoz.
  6. Sun Power Corp: Székhelyük a kaliforniai San Jose-ban található. Lakossági és kereskedelmi célokra kínálják szolgáltatásaikat. Van egy profi és elkötelezett csapatuk, akik professzionálisan végzik munkájukat.

Napenergia panelek előnyei és adókedvezményei miatt egyre népszerűbb. Vállalkozások, vállalati tulajdonosok napfénytetőket is telepítenek a tisztább és zöldebb környezet elősegítése érdekében. A kormány ennek érdekében intézkedéseket hoz és adókedvezményeket nyújt a környezet számára. A napelemes tetőfedők egyszerűen telepíthetők a napelemes tetőfedő szerelő társaságon keresztül. De tanácsos tanúsított, szakszerű és hiteles napelemes szerelőt keresni. Biztosítják a munkájuk megfelelő elvégzését, és útmutatást nyújtanak a szolárberendezés megfelelő karbantartásához is.


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok