A Netflix és az HBO Max elveszítheti a Universal Studios tartalmát a pávához – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.01. 62 Views 0 Likes 0 Ratings

62 Views 0 Ratings Rate it

Universal Studios földgömb
Samar El Atrash / Shutterstock.com

Ez a streaming video szolgáltatás kora. Úgy tűnik, hogy havonta új szolgáltatások jelennek meg, és a tartalomengedélyezési háborúk fülsiketítő szintet érnek el. És most a Comcast azon gondolkodik, hogy mégis húzza meg a filmkönyvtárát az HBO Max-től és a Netflix-től, és felhasználhatja saját streaming szolgáltatásának, a Peacock támogatásának.

Jelenleg a két streaming platform óriása a Comcast-nak szép összeget fizet a csillagkatalógus jogaiért – amely magában foglalja a népszerű Gyors és dühös és Jurassic Park franchise, valamint animációs filmek, mint pl Megvetendő Én. HBO Max kilenc hónappal a mozik elhagyása után jogosult az új Universal Pictures filmekre, a Netflix pedig hasonló megállapodást kötött az Illumination Entertainment animációs stúdió filmjeivel kapcsolatban. A dilemma: ezek az ügyletek az év végén lejárnak, és a Comcast azon vitatkozik, hogy megújítsa-e az ügyleteket, vagy tartalmát a saját szolgáltatásába helyezné át.

A tartalom saját tulajdonú streaming szolgáltatásba történő áthelyezése nem ismeretlen. A Disney innen vette elő a könyvtárát Netflix és áthelyezte a Disney + -ra, amely most virágzik. Ráadásul, mivel a filmszínházak a világjárvány miatt még mindig redőnyök voltak, video streaming szolgáltatások ahol az összes verseny jelenleg zajlik.

A nagy kérdés most az, hogy a tartalom Peacockba való áthelyezése (és a színházi friss filmek nézésének új platformja) jobb támasz a streaming háborúkban, például a Disney +, az HBO Max, a Netflix, a Hulu és a Prime Video ellen, vagy ha a Comcast számára jövedelmezőbb lesz a dolgokat pontosan úgy tartani, amilyenek már vannak.

Páva már a szeretett címek otthona Iroda, 30 Rock, Saturday Night Live, Downton apátság, és Péntek esti fények, a sport és az eredeti tartalom keverékével együtt. A Universal Studios filmkatalógusával e népszerű címek mellett a szolgáltatás biztosan még nagyobb sikert fog elérni. Akárhogy is, akkor is versenyeznie kell a Disney + nagy sikerű táblájával készülő sorozatok és filmek olyan tulajdonságoktól, mint a Marvel és Csillagok háborúja, valamint a Netflix teljes sor új készülő filmekkel és eredeti műsorokkal.

keresztül Bloomberg
Forrás link


62 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok