Hogyan lehet a Chrome-ot mindig megnyitni a korábban megnyitott lapokon

Avatar Gadam | 2021.02.02. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Google Chrome Hero

Mindannyian ott voltunk – egy összetett feladat közepén vagy Google Chrome, de újra kell indítania vagy ki kell jelentkeznie. Szerencsére egy gyors beállításmódosítással a Chrome emlékeztetni tudja az összes fülét, és automatikusan újratölti őket a böngésző következő indításakor. Így állíthatja be.

Először nyissa meg a Chrome-ot. Bármelyik ablakban kattintson a három függőleges pont gombra a jobb felső sarokban, és válassza a menüből a „Beállítások” lehetőséget.

Kattintson a három függőleges pontra, majd kattintson a gombra "Beállítások."

A „Beállítások” lapon válassza az oldalsávon az „Indításkor” lehetőséget.

Kattintson a gombra "Indításkor."

Az „Indításkor” részben válassza a „Folytatás ott, ahol abbahagyta” melletti választógombot.

A Chrome-ban "Indításkor" válasszuk a lehetőséget "Folytassa ott, ahol abbahagyta."

Ezt követően zárja be a „Beállítások” fület. A Chrome következő indításakor minden lapja pontosan ott nyílik meg, ahol abbahagyta.

És ha valaha is kísérletezni akar, akkor azt is megteheti indítsa el a Chrome-ot kedvenc oldalak sorozatával minden alkalommal ugyanazon az „Indításkor” oldalon a Chrome-beállításokban. Csak válassza az „Adott oldal vagy oldalak megnyitása” lehetőséget. Nagyon hasznos!

Természetesen, ha azt szeretné, hogy a Chrome mindig friss, üres böngészőállapotban nyíljon meg, visszatérhet erre a képernyőre, és válassza az „Új lap oldal megnyitása” lehetőséget.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet megváltoztatni a kezdőlapot a Google Chrome-ban
[ad_2]
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it