A Netflix június 30-a után nem fog működni a Nintendo konzolokon (hacsak nem váltja át) – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.09. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Az új Nintendo 3DS részlete.
v74 / Shutterstock

Tíz évvel ezelőtt a Netflix arról számolt be Előfizetőinek 25% -a stream műsorok és filmek a Nintendo Wii-n. De a vállalatok évtizedes kapcsolata ebben az évben véget érhet. Szerint a Nintendo támogatási oldal, A Netflix június 30. után abbahagyja a Wii U és a 3DS fejlesztését, és a Nintendo Switchből még mindig hiányzik egy dedikált Netflix alkalmazás.

A Nintendo 2020. december 31-én eltávolította a Netflix-et a 3DS és a Wii U eShopból. Az alkalmazást használók június 30-ig élvezhetik, és azok, akik korábban használták, továbbra is letölthetik az e-boltból.

A 3DS és a Wii U Netflix támogatásának vége nem lehet meglepetés. Bárki, aki rendelkezik okostelefonnal, útközben is hozzáférhet a Netflixhez, az olcsó okostévék és a streaming botok térnyerése pedig felváltja a játékkonzolról történő közvetítés szükségességét. Mégis, a Netflix hiánya a Switch-ből furcsa, mivel a Hulu-hoz hasonló versenytársak rendelkeznek Switch-alkalmazásokkal.

A Netflix debütálása a Nintendo konzolokon 2010-ben kezdődött a egy saját tulajdonú Netflix Wii lemez. Egy évvel később a vállalat elindított egy Netflix alkalmazást a Wii Shop Channel és 3DS eShop. A Wii U hivatalos Netflix alkalmazását hordozható GamePad támogatással kapta meg 2012-ben módosított Nintendo Switch konzolok futtathatják a Netflix-et.

Forrás: Nintendo keresztül EuroGamer
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok