A Nintendo ‘Ring Fit Adventure’ 10 dolláros kedvezménnyel van raktáron – nézze át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.02.04. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nintendo

Fuss, ugorj és guggolj a győzelemhez Ring Fit kaland, A Nintendo népszerű (és nehezen megtalálható) fitnesz szerepjátéka. A Ring Fit kaland a múlt hónapban elkelt, de a játék igen most elérhető az Amazon-on 70 dollárért – 10 dollár a kiskereskedelmi árból.

nem úgy mint Wii Fit vagy Wii Sport, amelyek minijátékokat használnak a test mozgására, Ring Fit kaland veszi át az RPG veszélyes ellenségek és főnök csaták. Egy műanyag gyűrű és lábszíj tartja a JoyCon-kat a mozgás nyomon követéséhez, lehetővé téve, hogy guggolással átugorhassa az akadályokat vagy szörnyeket támadjon. Összességében, Ring Fit kaland nagyon szórakoztató edzést biztosít!

Ring Fit kaland egyike a sok Switch játéknak, amelyek a testmozgásra koncentrálnak, beleértve a Fitness boksz 2, Just Dance 2020, és a Nintendo ingyenes Ugrókötél játszma, meccs. Természetesen, Ring Fit kaland az egyetlen játék, amely lehetővé teszi a szörnyekkel való küzdelmet edzés közben, tehát sokkal vonzóbb, mint az olcsóbb alternatívák.

Ha elakadt a COVID és a szörnyű havas idő miatt, akkor itt az ideje, hogy elkezdjünk játszani Ring Fit kaland. Rendelje meg a példányát 70 dolláros kedvezményes áron, mielőtt a játék újra eladna!

Forrás: amazon keresztül[ad_2]
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it