A OnePlus 9R egy megfizethető telefon, amelyet valószínűleg nem lehet megvásárolni – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.25. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

OnePlus 9R telefon kék tó színekben.
OnePlus

Amikor a OnePlus bejelentette, hogy az új OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro, kifejezetten a kiemelt árképzési területre összpontosított. De a cég csendben piacra dobott egy harmadik, olcsóbb telefont is, a OnePlus 9R. Jaj, egyelőre csak Indiába tart, de néhány okos csökkentést hajt végre az ár csökkentése érdekében.

Ne számítson a Hasselblad tech-re a OnePlus 9R-rel, amelyet egyelőre kizárólag a OnePlus 9 és P Pro számára tartanak fenn. És a kamerák sem olyan szépek, míg a OnePlus 9 a 8 Pro kamerakészletből húzódik, a 9R a OnePlus 8T-ból.

Amint a OnePlus 8T áttekintéséből kiderült, ez a telefon megfelelő fényképeket készített, különösen alacsonyabb ár mellett. És ez valószínűleg továbbra is így lesz itt. De ez azt is jelenti, hogy a telefon rendelkezik a OnePlus 9 hiányzó funkciójával – az optikai képstabilizálással. Ezt megkapja a 48 megapixeles főkamerán. Egyéb lencsék tartalmaznak egy 16 megapixeles ultraszélességet, egy 5 megapixeles makrót és egy 2 megapixeles monokróm érzékelőt.

A OnePlus 9R korom
OnePlus

A OnePlus 9R visszalép egy Snapdragon 870 processzorhoz, amely 8 GB vagy 12 GB RAM-mal rendelkezik, de ugyanazt a kijelzőt használja, mint a OnePlus 9. Ez azt jelenti, hogy 6,55 hüvelykes, 1080 Hz-es, 120 Hz-es frissítési sebességű OLED-t kap. Egy 4500mAh akkumulátor táplálja a telefont, és a mellékelt tápegységgel még mindig 65 W-os gyors töltést kap. Csak ne számítson vezeték nélküli töltésre.

Ez egy 5G-s telefon, ha megfelelő szolgáltatást nyújt, és a stílusok az új OnePlus 9 szériát követik, és két színben kaphatók: korom és tó kék. De egyelőre csak Indiában kaphat. Ott 39 999 ₹, körülbelül 550 dollárba kerül. De van egy kicsi esély, hogy az Egyesült Államokba kerülhet, hasonlóan a OnePlus Nordhoz tavaly. Értesítjük, ha megtörténik.
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok