A Paramount + megérkezik a Roku, a Chromecast, az Apple TV és a Fire TV oldalaira – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.04. 39 Views 0 Likes 0 Ratings

39 Views 0 Ratings Rate it

A Paramount + alkalmazás Chromecast-alapú tévén.
Justin Duino

Ma van a nagy nap. A CBS All Access az hivatalosan halottés a Paramount + elfoglalja a helyét. A ViacomCBS anyavállalat ígéri, hogy minden eddiginél több tartalomhoz férhet hozzá a Nickelodeon, a Comedy Central, a BET és még sok más. De mire jó, ha nem nézheted meg, ahol akarod? Nos, jó hír. A Paramount + most érkezett a Roku, a Chromecast és a Fire TV-re.

Valószínűleg az segít, hogy a Paramount + felváltja a CBS All Access szolgáltatást, így a vállalat előrelépést mutatott a TV-alkalmazások létrehozásában. De ez annál jobb, mert a főbb intelligens tv-platformokon túl még a Paramount + -ot is megtalálja más intelligens televíziókban és platformokon, beleértve a Samsung tv-alkalmazásboltját és az Apple TV-t.

Ha Ön már CBS All Access előfizető, akkor ugyanazt a fiókot fogja használni, mint mindig, és az átállás zökkenőmentes legyen. Ha feliratkozott a havi 5 dolláros hirdetéstámogatási szintre élő TV-vel, akkor nagyapja abban az ajánlatban. Még új alkalmazást sem kell telepítenie, a CBS All Access alkalmazás automatikusan Paramount + verzióra frissül.

Ha mégis új előfizető vagy, le kell töltened az alkalmazásokat a Roku, a Chromecast és a Fire TV áruházból. A Paramount + korlátozott ideig ingyenes próbaverzióval rendelkezik. Regisztráljon március 31. előtt, és egy hónapig nézheti, mielőtt döntést hoz. Ezt követően a szolgáltatás havi 5,99 USD reklámokkal és élő TV-vel, illetve 9,99 USD reklámok és élő TV nélkül. Júniusban az 5,99 dolláros opció eltűnik, a Paramount + pedig 4,99 dolláros adattámogatási lehetőséget kínál élő tv nélkül.

Letöltheti a Paramount + From alkalmazást Roku, Tűz TV, Chromecast, és Apple TV épp most.
Source link


39 Views 0 Ratings Rate it