A Photoshop natív Apple M1 Mac-támogatást ad az 1,5x gyorsabb teljesítmény érdekében – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.11. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Photoshop M1 MacBook Pro-on.
Vályogtégla

Várj, a Photoshopot még nem optimalizálták az M1 Mac-ekhez? A világ legnépszerűbb képszerkesztő szoftvere, amely már az Apple Silicon-on keresztül is jól működött Rosetta 2 emuláció, most 1,5x-rel gyorsabban fut az M1 Mac-eken az a-nak köszönhetően natív ARM támogatás frissítés. Indítsa el az Adobe Creative Cloud szolgáltatást, és frissítse a Photoshop legújabb verziójára.

A Photoshop legújabb frissítésével elérhető teljesítményjavítások észrevehetőek az Apple Siliconon, különösen a Photoshop indításakor, intenzív eszközök, például „tartalomtudatos kitöltés”, valamint dokumentumok mentése vagy megnyitása közben. Ennek ellenére az Adobe néhány funkciót, például a „felhőalapú dokumentumok szerkesztésére való meghívást” és az „előre beállított szinkronizálást”, kihagyta a Photoshop legújabb verziójából, ezért érdemes elkerülni a frissítést, ha az említett funkciókra támaszkodik (mindig vissza a kreatív felhőn keresztül a Rosetta 2 építkezéshez

Míg az M1 Photoshop frissítés két új funkciót veszít (amelyeknek egy későbbi frissítés ellenére vissza kell térnie), új „szuper felbontás”Funkció a Camera Raw plugin segítségével. A „szuper felbontású” eszközzel az AI segítségével azonnal javíthatja az alacsony minőségű képeket. Az Adobe szerint a „szuper felbontás” végül megérkezik a Lightroom és a Lightroom Classic készülékekbe.

Az M1 frissítéssel együtt az Adobe a Photoshop iPad-hez frissítés, amely lehetővé teszi, hogy offline módban dolgozzon a Cloud Documents szolgáltatással. A frissítés tartalmaz egy „Cloud Documents verzióelőzmény” funkciót is, arra az esetre, ha vissza kellene térnie a fájl régebbi verziójára.

Forrás: Vályogtégla
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok