A Plex Integration megérkezik az Apple TV alkalmazásába – de ne számítson túl sokra – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.05. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Plex filmek és tévéműsorok sora az Apple TV felületén.
Plex

Ha van egy szolgáltatás, amely szinte mindenhol elérhető, akkor az a Plex. Ennek értelme van, hogy a Plex az egyik legjobb lehetőség hozzon létre saját médiaszervert, és van élő tv és szabad hirdetésekkel támogatott videó igény szerinti megtekintéshez (AVOD). Ezért izgalmas látni a Plex integrációt megérkezik az Apple TV alkalmazásába. De sajnos az egyetlen dolog, amit megkapsz az AVOD-on. Sajnáljuk, nem nézem meg a személyes fájljait.

Így van, ha azt remélte, hogy személyes médiáját vagy a Plex ingyenes élő TV-jét nézi az Apple TV alkalmazásán keresztül, akkor ez nem történik meg (legalábbis egyelőre nem). Ha engedélyezi a Plex integrációt az Apple TV-n, filmeket vagy műsorokat kereshet a Plex ingyenes, hirdetésekkel támogatott video on demand könyvtárában. Innen kiválaszthat valamit, ami tetszik, és ingyen elindíthatja. Miután elindított egy címet, az megjelenik az Apple TV alkalmazás „Következő” szakaszában.

De ennyi; más Plex tartalmi funkció nem fog működni. Ez meglehetősen zavarónak tűnhet, de nyilvánvalóan a korlátozások az Apple szabályaihoz vezetnek, amint azt a Plex alkalmazott a Reddit-en. Megállapítják:

Ez a funkció csak ingyenes, igény szerinti filmjeinkkel és tévéműsorainkkal működik. Szeretnénk a személyes médiát is integrálni, de ez pár okból technikailag nem lehetséges. E munka érdekében az Apple számára biztosítunk egy streaminghez rendelkezésre álló tartalom listát. Az adatvédelmi irányelvekben leírtaknak megfelelően nem tudjuk, hogy felhasználóink ​​milyen tartalommal rendelkeznek személyes média könyvtárukban.

Bár a korlátozások kiábrándítóak, jó látni, hogy a Plex kényelmi áron is betartja adatvédelmi irányelveit. És talán az Apple lazítani fog a jövőben, bár ez kissé valószínűtlennek tűnik. Ha bármi változik, értesítjük. Időközben ez még mindig rengeteg ingyenes tartalmat hagy maga után. A Plex elindította saját ad által támogatott streaming szolgáltatás tavaly és később társul Crackle-lel hogy bővítse kínálatát.

Letöltheti a Plex alkalmazást az Apple TV-hez a Alkalmazásbolt az integráció lehetővé tétele érdekében.

Töltse le az Apple App Store-ból
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it