A “Pokémon Go” fejlesztő, a Niantic intelligens szemüvegeket kóstol meg – ismertesse a Geek-et

Avatar admin | 2021.03.30. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

A Niantic logót viselő okos szemüveg oldala
Niantic

A kiterjesztett valóság játékok egyre nagyobb számban vannak, és Pokémon Go kétségtelenül a műfaj egyik legnépszerűbb bejegyzése. De a telefonos AR játékok csak egy apró ablakot engednek a kibővített világba. Mi lenne, ha játszhatna néhány okos szemüvegen? Niantic valami ilyesmit ugratott ma a Twitteren.

Hogy tisztázzuk, nem tudjuk, mit csinál a Niantic eszköz. John Hanke, a Niantic vezérigazgatója (gyártók Pokémon Go, Harry Potter: Varázslók egyesülnek, és még sok más), ma egy tweetet küldött ki, amely egy okos szemüvegnek tűnő képet ugratta. Láthatja a fenti képet, és kissé hasonlítanak a legújabb okostelefon-bejegyzésekhez, mint például a Észak és a Google.

Add hozzá a vezérigazgató szavát: „Izgalmas látni az előrehaladást, amelyet új típusú eszközök lehetővé tételére használunk, amelyek kihasználják a platformunkat …”, és az ötlet meggyőző. A Niantic nemrég mutatta be a Pokémon Go fut egy HoloLens-en (mielőtt az esemény átterjedt a A Burning Man VR változata). De a legtöbb okos szemüveg beállítás nem ad teljes világnézetet, mint a HoloLens.

Nem tudjuk, hogy a Niantic gyártja-e az eszközt, vagy más céggel dolgozik-e. De a Razer már be akar lépni az akcióba. Vezérigazgatója (Min-Liang Tan) válaszolta a Twitter hogy megkérdezzem az együttműködés kidolgozásáról. Természetesen ez a kérés lehetővé tette Tan számára, hogy megemlítse Razer újját Anzu okos szemüveg– bár ezek zenelejátszásra szolgálnak és nem AR-ra. Tedd abból, amit akarsz.

Addig is csodálkozunk – vásárolna-e egy okos szemüveget játékra Pokémon Go vagy Varázslók egyesülnek?
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok