A Poly új, 815 dolláros monitora beépített webkamerával, mikrofonnal és gyűrűfénnyel rendelkezik

Avatar admin | 2021.02.03. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Beépített webkamerával, csengőfénnyel és mikrofonnal rendelkező videohívást folytató személy.
Poly

Mivel több ember dolgozik otthon, a videohívások az új norma. Vásárolhatna új monitort, webkamerát, mikrofont, hangszórókat és gyűrűfényt, de Poly mindezt egy csomagban akarja lefedni. Az Poly személyes találkozó kijelző mindent tartalmaz, ami a következő Zoom-híváshoz szükséges. És ha csak új webkamerára van szüksége, akkor Poly is ezt fedi le.

Poly nem új a webkamera játékban, és ha irodai környezetben dolgozik, akkor valószínűleg már használta a termékeit. Korábban Polycom néven vásárlás előtt a cég már régóta gyárt konferenciahívó termékeket és telefonokat, amelyeket már szokott látni a munkahelyeken. A Plantronics felvásárlása után a webkamerákra való figyelem csak növekedni látszott, bár továbbra is támogatja az irodai beállításokat.

Az új 815 dolláros Poly Studio P21 személyes találkozó kijelző feleségül veszi ezt a két fókuszt. Első ránézésre hasonlít a szokásos monitorhoz, bár hiányzik a legtöbb új monitor szélesvásznú érzékenysége. De nézzen közelebbről, és talál egy beépített webkamerát, amelyen egy magánzár, mikrofon és egy pár környezeti lámpa található a bal és a jobb oldalon, hogy jól megvilágítsa az arcát. Még sztereó hangszórókat is tartalmaz. Elméletileg a dobozból kiindulva készen áll bármilyen virtuális hívásra.

Sajnos Poly nem határozta meg a monitor felbontását vagy panel típusát – csak azt, hogy ez egy vállalati szintű kijelző. A legtöbb hirdetése azt sugallja, hogy második monitorként használja, így valószínű, hogy nem fog gyertyát tartani egy játékmonitorhoz. De ez rendben van; ez egyértelműen munkahelyi használatra szolgál irodai környezetben, ahol nagyobb valószínűséggel néz ki egy Excel-táblázatot, mint a játékot Cyberpunk 2077.

Egy nagy webkamera sáv a monitor tetején.
Poly

És ha már rendelkezik az összes szükséges monitorral, a Poly két új webkamera-opcióval rendelkezik. Az 599 USD P15 személyes videósáv egy 4K webkamera beépített mikrofonnal és hangszóróval. Összekapcsolhatja, és egyenesen folytathatja a virtuális hívásokat. Ez jobban megfelel konferenciatermi beállításoknak vagy más beállításoknak, ahol mozoghat. A kamera követni tud, és keretben tarthat, ami nem is olyan hasznos, ha csak az íróasztalnál ülsz.

Egy férfi videohíváson, egy kis fehér webkamerával.
Poly

Valami ilyesmiért nézze meg a 129 USD-os Poly Studio P5 webkamera. Ez egy 1080p felbontású kamera 4x digitális zoom opcióval. A digitális zoom mindig homályos lesz, ezért valószínűleg nem szabad erősen támaszkodnia rá. De a P5 beépített A típusú USB csatlakozóval rendelkezik, így közvetlenül a kamerába dughatja a vezeték nélküli fülhallgató vevőjének kulcsát. Ez kihasználja a mikrofon és a hangszóró képességeit anélkül, hogy értékes USB-foltokat foglalna el az asztalon vagy a laptopon.

Poly szerint mindhárom termék áprilisban jelenik meg.
Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok