A Prodigy továbblép a Paramount + -ra a Nickelodeon előtt – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.01. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Több idegen karakter látható a
ViacomCBS

Tavaly nyáron meséltünk egy készülő animációról Star Trek: Prodigy gyerekeknek tervezett műsor. Később megtudtuk, hogy Kate Mulgrew újra felveszi a szerepét Kathryn Janeway, egy elhagyott Csillagflotta hajón csapdába esett, elveszett sorozatok vezetése. De bár a műsornak a Nickelodeon-on kellett volna debütálnia, ez csak megváltozott. Most lesz érkezik a Paramount + -ra mielőtt elindulna Nickhez.

Egy olyan történetben, amely keresztezésnek hangzik Űr esetek, Farscape, és Star Trek: Voyager maga, Star Trek: Prodigy látja, hogy egy gyermekcsoport egy elhagyott Csillagflotta hajóval szökik és ismeretlen részekre vándorol. Még mindig nem tudunk többet a történetről; ezen túl valahogy Kathryn Janeway is csatlakozik a legénységhez. Hogy ez nagy távolságú (valószínűleg valószínűnek tűnő) adásokon keresztül történik-e, vagy egy gyakorlatosabb szerepkörről, nem világos.

A történetnek sem az ütemterve; erre akkor kerülhet sor, amikor Janeway hazajutott a legénységhez, és látta, hogy admirálissá léptették elő, vagy mielőtt a Voyager kapitánya lett volna. Amit megteszünk, az az első pillantás a műsor néhány szereplőjére, fentebb. Ami elsőnek tűnik, a bemutatott főszereplők egyike sem ember. Úgy tűnik, hogy a tinédzserek csoportja idegen fajokból származik és robot jellegű.

Eredetileg a ViacomCBS bejelentette, hogy a show a Nickelodeon-on debütál, de most nem ez a helyzet. Mind a tíz epizód először a Paramount + -ra kerül, mielőtt egy későbbi, be nem jelentett időpontban megérkezik a Nickelodeon-ra. Ha a Paramount + új névnek tűnik a streaming játékban, ez azért van, mert ‘a CBS All Access új neve, mivel ez a szolgáltatás kibővül az új tartalmakra, például a Nickelodeon műsoraira.

Még mindig rengeteg van, amiről nem tudunk Star Trek: Prodigy, de ha megtudjuk a részleteket, értesítjük.

Forrás: ViacomCBS
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok