A Razer új Huntsman V2 analóg billentyűzete zárolhat, amikor keményen gépel – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.06. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Razer Huntsman V2 analóg billentyűzet
Razer

Az analóg billentyűzetek egy ideje léteznek: emlékezhet arra Wooting One néhány évvel ezelőtti, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy az egyes gombokat fokozatosan megnyomják a bemenet beállításához. Ez hasonlít ahhoz, ahogyan az analóg botok vagy aktiválók működnek a játékvezérlőn. Razer leszúrta ezt a bemenetet a Huntsman V2.

Razer analóg optikai kapcsoló diagram
A Razer új optikai kapcsolójának kialakítása érzékeli, mennyire keményen nyomja meg az egyes gombokat. Razer

250 dollárért a Huntsman V2 a Razer új zászlóshajója, a mechanikus billentyűzet, és továbbra is tartalmazzák az előző modell fénykapcsolású „optikai” kapcsolóit. De az egyes kapcsolókban található új analóg érzékelőkkel a billentyűzet képes észlelni, hogy az egyes kapcsolók mennyire vannak lefelé tolva, és ezeket az adatokat valós időben felhasználhatja. Érdekesebb, mint gondolnád, főleg a Razer használatának módjaival kapcsolatban. Az analóg érzékelőkkel:

  • Állítsa be azt a működési pontot, ahol egy gomb aktiválódik, a szuper könnyű nyomástól a keményig. A tartomány 1,5 mm és 3,6 mm között van.
  • Adjon hozzá több működési pontot a különböző funkciókhoz vagy makrókhoz: egy könnyű csap dob egy sziklát, egy kemény kopogás pedig egy gránátot.
  • Változtassa meg a kulcsot az analóg teljes értékre: az, hogy mennyire nyomja meg, meghatározza, hogy a karaktered mennyire tapossa a gázpedált.

Ja, és a specifikációk alapján képesnek kell lennie egy makró aktiválására bármely szöveges billentyű teljes működtetésével … így ha ilyen hajlandó vagy, akkor aktiválhatod a Shift + betűt a TÍPUS MINDEN KÁBELBEN, amikor TÉNYLEG BÖNGÖL LE A TANÁCSON. (Nincs meg a Huntsman V2, ehhez a Shift billentyűt kellett lenyomnom. Mint valami barlanglakó.)

Mindezt a Razer Synapse szoftver kezeli. Míg egyes játékok támogatják a billentyűzet analóg bemenetét, valószínűleg sok finomhangolást kell végrehajtania, különösen azért, hogy ezeket a több működési pontot használja. A Wooting One ismertetői szerint az analóg bemenet nagyszerű volt lövöldözőseknek és versenyjátékoknak (főleg azoknak, akik támogatták), de finomabbak az RPG-ben és a harmadik személyű akciójátékokban.

A neato switch technológia mellett a Huntsman V2 nagyjából hozzáadja az összes harangot és sípot, amelyet a Razer billentyűzetén kérhet, beleértve a teljes kulcsonkénti RGB-világítást, az élvilágítási zónákat, az áthaladó USB-portot és az adathordozókat hangerőszabályzóval vezérel. A billentyűzethez saját műbőr csuklótámasz tartozik, amely mágnesesen van a táblához rögzítve … amely saját címezhető RGB-lámpákat is kap. Mindezt kiváló minőségű PBT-világítással ellátott billentyűzetek teszik teljessé, bár képesnek kell lennie saját MX-kompatibilis kupakjainak hozzáadására a szabványos ANSI 108 kulcsos elrendezésnek köszönhetően.

Razers Huntsman V2 oldalsó USB
A billentyűzet oldalsó megvilágítással rendelkezik (és ugyanígy a csuklótámasz is!), Áthaladó USB porttal Razer

A Huntsman V2 analóg az ma megrendelhető a Razer webhelyéről, 250 dollárért. A továbbfejlesztett analóg kapcsolóknak a jövőben be kell jutniuk a Razer más billentyűzettermékeibe, például a Huntsman és a Tartarus különböző méretű kezelőibe.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok