A repülő autók és drónok hamarosan megkapják a saját repülőterüket az Egyesült Királyságban – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.22. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Az Urban Air Ports tervezett helyszíne Coventry, Egyesült Királyság
Városi légikikötő

Coventry, az Egyesült Királyság városa a világ házigazdája lesz első repülőtér elektromos repülő autókhoz és szállító drónokhoz. Városi légikikötő megépíti az Air One közlekedési csomópontot a város Ricoh Aréna mellett, és még ebben az évben megnyílik. Rakomány és remélhetőleg később emberek szállítására is használják majd a városokban.

A várost a vállalat kifejezetten viszonylag központi fekvése miatt választotta, és azért is, mert ez történelmileg kiemelkedő helyszín mind a repülőgépipar, mind az autóipar számára. A projekt 1,2 millió font támogatást kapott, miután megnyerte a kormány jövőbeli repülési kihívását, és a város most városi légi mobilitási partnerséget folytat, amelyet az Egyesült Királyság kormánya támogat.

„Az autóknak utakra van szükségük. A vonatoknak sínekre van szükségük. A repülőgépeknek repülőterekre van szükségük. Az eVTOL-oknak szükségük lesz a városi légikikötőkre. Több mint 100 évvel ezelőtt a világ első kereskedelmi járata indult, megteremtve a modern összekapcsolt világot. A városi légikikötő javítja a városok közötti összeköttetést, növeli a termelékenységet és segíti az Egyesült Királyságot abban, hogy vezető szerepet töltsön be egy teljesen tiszta, tiszta globális gazdaságban. A repülő autók korábban futurisztikus divatrepülések voltak. Az Air-One a tiszta városi légi közlekedést juttatja tömegekhez, és felszabadítja a kibocsátás nélküli mobilitás új, légi világát ”- mondta Ricky Sandhu, az Urban Air Port alapítója és ügyvezető elnöke.

A nulla kibocsátású repülőtér egy nagyobb globális törekvés része a városi közlekedés javításának a légszennyezettség és a forgalmi torlódások csökkentésével, valamint a nulla széndioxid-kibocsátású jövő felé való törekvéssel. A projektet mind a Hyundai Motor Group, mind a Coventry Városi Tanács támogatja; előbbi jelenleg a létrehozáson dolgozik haszongépjárművek becsült 2028-as gyártási céllal.

Pamela Cohn, a Hyundai Motor Group városi légi mobilitási részlegének üzemeltetési igazgatója kijelentette: „Az eVTOL repülőgép-programunk előrehaladtával elengedhetetlen a támogató infrastruktúra fejlesztése. Az Air-One egy egyedülálló projekt, amely elősegíti a jövőbeni mobilitás érdekében egy robusztus, hozzáférhető és intermodális infrastruktúra-hálózat kifejlesztését. Izgatottan várjuk, hogy részesei lehessünk ennek a partnerségnek az Egyesült Királyságban, és várakozással tekintünk a közös munkára, hogy biztonságos, megfizethető és emberközpontú mobilitási megoldások révén közösségi hatást és lehetőségeket teremtsünk. “

Első megnyitásakor a repülőtér először oktatási programot indít a lakosság számára. A brit székhelyű Malloy Aeronautics drónfejlesztő nagy demonstrációs drónjainak és Vertical Take-Off and Landing (eVTOL) repülőgépeinek élő bemutatóinak ad otthont. Jelenleg a városi légikikötő azt tervezi, hogy 2025-ig világszerte több mint 200 hasonló helyet nyit meg. Bár ez ambiciózusnak hangozhat, ennek valójában meglehetősen egyszerűnek kell lennie, mivel a kompakt repülőtereket úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan szétszerelhessék és összeszereljék. Akár sürgősségi vagy katasztrófavédelmi célokra is felhasználhatók.

A városi légikikötők erőfeszítései a NASA azon előrejelzésein alapulnak, hogy a városi légi közlekedés hamarosan akár 500 millió dollárt is elérhet, csak az Egyesült Államokban, bár az országnak jelenleg nincs infrastruktúrája. Más pénzügyi becslések szerint az új utazási mód közelebb van 1 billió fonthoz, amint az eVTOL járművei és infrastruktúrája egyre növekszik megalapozottabb.

keresztül Intelligens élet
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok