A ‘Rocket League’ Super Bowl verseny megérintette a február 3-át

Avatar admin | 2021.01.31. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Rocket League Buccaneers bőr
Psyonix

Rakéta Liga futball repülő autókkal. Vagy ha amerikai, akkor foci repülő autókkal. De a jövő héten mindkét irányba kipróbálhatja, amikor a többjátékos játékot hozzáad egy „Gridiron” módot amerikai futball alapján. Ez egy kereszt-promóció az NFL-szel, amely február 3. és 8. között ünnepli a Super Bowl 55-öt.

A Gridiron mód a normál futball stílusú pályát egy futballpályával, a labdát pedig egy kézilappal helyettesíti, négy játékos (autó) oldalra. A labda megérintésével az autójához ragaszkodik, ekkor „fut”, amíg össze nem akad – az elütő autó viszi a labdát. Egyetlen ugrás megengedett, de ha a Rocket League egyik dupla ugrását használja, eldobja a labdát. Ez a mód magában foglalja a határon kívüli területeket, a hétpontos „touchdownokat”, ha a labdát viszi, és a hárompontos „mezőnygólokat”, ha nem kötődik össze.

Természetesen kozmetikumok nyerhetők: az NFL logóval díszített kerekek, valamint a „Gridiron Guru” játékos címe és rengeteg tapasztalati pont. A játékosok megvásárolhatják a tavaly bemutatott NFL Fan Pack csomagot is, minden NFL-csapat autóbőrét.

Forrás: Rakéta Liga keresztül Engadget
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok