A Samsung Adidas márkájú Galaxy Buds Pro egyenes tűz Review – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.05. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Az Adidas márkájú Galaxy Buds Pro Special Pack
Samsung

A Samsung az Adidas márkájú Galaxy Buds Pro-val küzd Dél-Korea nyüzsgő utcai ruházatával.Különleges csomag”, Egy limitált kiadású készlet, amely a Galaxy Buds Pro-t cipő dobozba és miniatűr snapback töltőtokba helyezi. Sajnos a 250 dolláros „Special Pack” egy dél-koreai exkluzív és csak 6000 darabra korlátozódik.

A Galaxy Buds Pro „Special Pack” az Adidas klasszikus Stan Smith márkanevét veszi fel, friss fehér és zöld kivitelben a dobozon és a töltőtokon. A tényleges rügyek mentesek minden különleges márkanévtől, fekete, ezüst vagy ibolya színben kaphatók. A Samsung szerint a visszapattanó töltőtok több mint 50% -ban újrahasznosított műanyagból készül, és hogy a Galaxy Buds Pro 20% -ot tartalmaz a fogyasztók utáni anyag.

De ez még nem minden! A korlátozott kiadású fülhallgató párosítása a Galaxy telefonokhoz feloldja az Adidas Originals speciális témáját a zárolási képernyőhöz, ikonokhoz, hívásokhoz és szöveges üzenetekhez. Telefonjához hozzáadódik az Adidas online áruház parancsikonja is, amely jól jön, ha beváltani szeretné a „Special Pack” csomaghoz kapott Stan Smith kupont.

Nem ez az első eset, hogy a Samsung gyárt egy korlátozott kiadású Galaxy Buds Pro-t. Még januárban a Samsung kiadta a „Lee Kun-hee” Galaxy Buds Pro szettet, amely a népszerű rügyeket a flip telefon stílusú tok stílusa a Samsung legendás SCH-X430 és SGH E-700 készülékei.

A Galaxy Buds Pro „Special Pack” április 7-én, KST 19: 30-kor indul a Koreai Samsung webhely és Kakao Shopping Live. (ez EST 6:30). 250 dollárba kerül, és 6000 egységre korlátozódik.

Forrás: Samsung keresztül SamMobile
Forrás link


14 Views 0 Ratings Rate it