A Samsung bejelentett 12 új HDR-monitort az otthoni munkavégzéshez – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.03.23. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

A Samsung új S8, S7 és S6 monitorai egy sokemeletes épület íróasztalán találhatók
Samsung

Samsung csak bejelentett új, nagy felbontású, 2021-es sorozata, amely tizenkét monitorból áll, három egyedi sorozatban: az S8, S7 és S6. A monitorok azoknak a szakembereknek szólnak, akik személyesen dolgoznak irodában vagy otthoni irodában, és életszerű képminőséget, jobb kényelmet és fejlett ergonómiát ígérnek a kényelmes beállítás érdekében, bárhol is dolgozol.

„Mivel a nagyobb felbontású monitorok iránti kereslet folyamatosan növekszik, a Samsung azt tervezi, hogy továbbra is vezető szerepet tölt be a piacon azáltal, hogy új termékeket mutat be, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek” – mondta Hyesung Ha, a Samsung Electronics vizuális kijelző üzletágának alelnöke. „A 2021-es nagyfelbontású kínálatunk káprázatos képminőséget és fokozott teljesítményt nyújt, mindeközben biztosítja a felhasználói kényelmet az áramvonalas, környezettudatos kialakítással.”

A tizenkét új monitor mindegyike meghaladja a milliárd színt, és a HDR 10 technológia továbbfejlesztette a merész, gazdag színeket. A széles, 178 fokos betekintési szög megkönnyíti az emberek egy csoportjának a kijelzőn való megjelenést, és biztosítja, hogy mindenki jól láthassa. A felsorolás szintén energiatakarékos, és más hasonló nemzetközi díjak mellett Energy Star tanúsítvánnyal is rendelkezik. Eco Saving Plus technológiája a monitorok teljes energiafogyasztásának akár 10% -át is megtakarítja a fekete szelvények fényerejének módosításával, miközben egyébként élénken és fényesen tartja a dolgokat.

Valamennyi monitor a TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik az intelligens szemápoláshoz is. Az adaptív kép technológia automatikusan beállítja a fényerőt és a színhőmérsékletet a szoba körülményeire reagálva, így bármilyen helyzetben kényelmesen megtekinthető és csökkenthető a szem megerőltetése. Szintén kímélő módot kínálnak a kék fénykibocsátás csökkentése érdekében, és rendelkeznek Flicker Free funkcióval, amely megvédi a felhasználó szemét a képernyő villogásától.

Az S8 sorozat

Samsung Monitor a hálószobában egy fából készült íróasztal
Samsung

A zászlóshajó S8 monitorok tele vannak funkciókkal a vállalkozások és a kreatív szakemberek számára egyaránt. 4K UHD (3840 x 2160 képpont) 27 és 32 hüvelykes változatban érhetők el, és mindegyik több mint 1 milliárd színt támogat, 99% -os sRGB színskálát biztosítva az élénk kép érdekében.

Az S8 modell támogatja a 10Gbps adatátvitelt USB-C porton keresztül, az egyik modell (az S80UA) pedig akár 90 W-os töltést is kínál, ami tökéletes, ha laptopját, táblagépét vagy okostelefonját kell csatlakoztatnia. A monitorok rengeteg USB 3.0 portot kínálnak, így könnyen csatlakoztathatja az összes perifériát. A VESA rögzítéssel való kompatibilitás és az állítható magasságú állvány sok irányítást nyújt az elforgatás, a dőlés és az elfordulás ellenőrzési pontjai felett is, így tökéletes beállítást kaphat.

Az S8 sorozat ára 279,99 dollárnál kezdődik a 27 hüvelykes modellnél.

Az S7 és S6 sorozat

Két új Samsung monitor egy fából készült íróasztalon és egy fém irattartón
Samsung

Az S7 sorozat 4K UHD felbontást kínál mind 27, mind 32 hüvelykes modelljeihez, élénk színskálával és 178 fokos látószöggel. A szinte szegély nélküli kialakítás segít a felhasználóknak a munkájukra összpontosítani, a praktikus billentési funkció pedig a felhasználóknak a megfelelő szögben történő beállítását segíti.

Az S6 sorozat 24, 27, 32 és 34 hüvelykes méretben érkezik, amelyek mindegyike támogatja a QHD (2560 x 1 440 képpont) felbontást, valamint a Kép a képben és a Kép a képben funkciókat a könnyebb többfeladatos kezelés érdekében. Támogatják a Daisy Chain technológiát is a kiterjesztett képernyő-reprodukció érdekében, és LAN-kábelen keresztül Docking Station Hub-ká alakíthatók.

Az S65UA 34 hüvelykes monitor ultraszéles Quad High-Definition dizájnnal rendelkezik, 1000R görbülettel és 21: 9 oldalaránnyal. Az S6 sorozat testreszabható forgatással is rendelkezik, dőlés és forgatás funkcióval, sőt támogatja a fekvő és a fekvő mód közötti forgatást is.

Az S6 sorozat ára 369,99 dollárnál kezdődik a 32 hüvelykes S6 esetében, és magában foglalja a 34 hüvelykes modellt is 679,99 dollárért. A 27 hüvelykes S7 monitor ára 359,99 dollár, a 32 hüvelykes opció pedig 389,99 dollár.

A teljes, 2021-es 12 monitoros sorozat áprilisban vásárolható meg.

Forrás: Samsung
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it