Hogyan lehet kikapcsolni a bosszantó bejelentkezés mentését előugró ablakokat a Firefoxban

Avatar Gadam | 2021.04.06. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

Firefox logó egy lila háttér

A Firefox beépített Lockwise nevű jelszókezelővel rendelkezik, amely a böngészőn kívül is elérhető. De ha olyan jelszókezelőt használ, mint a LastPass, akkor a Firefox mentési bejelentkezési előugró ablakai idegesítőnek tűnhetnek. Így tilthatja le őket.

A felhasználónevek és jelszavak összes eszközén történő tárolása és szinkronizálása esetén javasoljuk, hogy használja a dedikált jelszókezelő. Lehetőséget ad arra, hogy különböző böngészőket használjon különböző platformokon. Ráadásul a legtöbb jelszókezelő böngésző kiterjesztéssel rendelkezik.

Miután áttér egy dedikált jelszókezelőre, a felhasználónevek és jelszavak mentése érdekében le kell tiltania a Firefox beépített előugró ablakait.

Bosszantó Bejelentkezés mentése előugró ablak a Firefoxban

A lépések eltérnek az asztali Firefox, az Android, az iPhone és az iPad böngészőjétől. Az összes platformot lefedjük az alábbiakban.

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért ne használná a webböngésző Jelszókezelőjét?

Kapcsolja ki a Bejelentkezés bejelentkezése előugró ablakokat a Firefox for Desktop alkalmazásban

A kezdéshez nyissa meg a Firefox böngészőt számítógép (Mac, Windows vagy Linux), majd kattintson a jobb felső sarokban található háromsoros menü gombra. Itt válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Nyissa meg a Beállításokat a Firefox menüből

Az oldalsávon válassza az „Adatvédelem és biztonság” lehetőséget.

Lépjen az Adatvédelem és biztonság elemre a Firefox beállításai között

Ezután törölje a jelölést a „Kérjen bejelentkezéseket és jelszavakat weboldalak mentéséhez” jelölőnégyzetből.

Tiltsa le a Bejelentkezés bejelentkezési ablak mentését a Firefoxban

És ez az. Amikor legközelebb új webhelyre jelentkezik be, a Firefox nem hibáztatja a felhasználónév és jelszó mentésével kapcsolatban.

Kapcsolja ki a „Bejelentkezés mentése” felugró ablakokat a Firefox for Android alkalmazásban

Amikor megpróbál bejelentkezni egy új webhelyre itt: Firefox Androidra, megjelenik egy előugró ablak, amely megkérdezi, hogy el szeretné-e menteni a részleteket a Firefox-fiókjába.

Firefox for Android Mentési bejelentkezés

A Beállítások menüben letilthatja ezt a funkciót. Először nyissa meg a Firefox alkalmazást androidos okostelefonján vagy táblagépén, majd az eszköztáron érintse meg a hárompontos menü gombot.

Koppintson a Menü elemre a Firefox for Android alkalmazásból

Most válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Koppintson a Beállítások elemre a Firefox menüből

Lépjen a „Bejelentkezés és jelszavak” szakaszba.

Koppintson a Bejelentkezés és jelszavak a Firefoxban elemre

Válassza a „Bejelentkezés és jelszó mentése” lehetőséget.

Koppintson a Bejelentkezés és jelszavak mentése a Firefoxban elemre

Ezen a képernyőn váltson a „Soha ne mentse” lehetőségre.

Koppintson a Soha ne mentse a Firefoxban elemre

A Firefox most már nem kéri, hogy mentse a jelszavakat a Firefoxba.

Kapcsolja ki a Bejelentkezés bejelentkezése előugró ablakokat a Firefox alkalmazásban iPhone és iPad készülékekhez

A bejelentkezési előugró ablakok letiltásának folyamata még egyszerűbb az iPhone és iPad Firefox alkalmazásban.

A kezdéshez nyissa meg a Firefox alkalmazást a készüléken iPhone vagy iPad, majd érintse meg a háromsoros menü gombot az alsó eszköztáron.

Koppintson a Menü gombra a Firefox eszköztárból

Válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Koppintson a Beállítások elemre a Firefox menüből

Keresse meg a „Bejelentkezés és jelszavak” részt.

Koppintson a Bejelentkezés és jelszavak a Firefoxból elemre

Kapcsolja ki a „Bejelentkezések mentése” lehetőséget.

Tiltsa le a Bejelentkezések mentése funkciót a Firefoxban

A Firefox most már nem kéri az új jelszavak mentését. Ez semmit sem változtat a meglévő mentett jelszavakról. Még mindig megteheted megtekintheti és használhatja a meglévő jelszavakat mint általában.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mentett jelszó megtekintése Firefoxban




Forrás link


36 Views 0 Ratings Rate it