A Samsung Galaxy Watch 3 elveszíti a „Helymeghatározás” funkciót, nyeri a SmartThings Find – Review Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.03.02. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

Három Samsung Galaxy Watch 3 modell fehér grunge háttérrel
Suzanne Humphries, MeSamong / Shutterstock.com

A Galaxy Watch 3 tulajdonosai egy A szolgáltatás befejezéséről szóló értesítés a „Hely megkeresése” szolgáltatásra, kijelentve, hogy március 15-én megszűnik az irányelvváltozások miatt. A Samsung azonban firmware-frissítésben is bemutatta az órának a SmartThings Find alkalmazást, és a felhasználók helyette is használhatják a helymeghatározáshoz.

Jelenleg a felhasználók a Galaxy Wearable alkalmazásban láthatják az óra legutóbb ismert helyét Wi-Fi és GPS adatok segítségével (a iOS és Android). Amint elhagyja a „Hely keresése” funkciót, a Find My Watch szolgáltatás továbbra is elérhető marad a Galaxy Wearable alkalmazásban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megtalálják az eszközüket, ha a közelben van, és csengőhangja hallható. De ez érthető módon nem biztos, hogy sok nyugalmat ad a felhasználóknak.

Szerencsére a Samsung nem hagyta teljesen magasan és szárazon a Galaxy Watch 3 felhasználókat a SmartThings Find alkalmazásnak köszönhetően (be iOS és Android), amelyet nemrégiben frissített firmware-frissítéssel adtak hozzá az órához. Az alkalmazás rendelkezik beépített helykeresővel és egy közelségkeresővel a Galaxy készülékek számára, ami többé-kevésbé tagadja a „Hely megkeresése” funkció elvesztését. SamMobile jelentést tesz hogy a Galaxy Watch Active 2 és az eredeti Galaxy Watch felhasználók is megkapták az értesítést.

keresztül 9to5Google
Source link


45 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok