A Samsung lehetővé teszi, hogy „megvásároljon és kipróbáljon” egy 100 napig összehajtható Galaxy-t – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.02.24. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

A Galaxy Fold 2.
Samsung

Néhány perc a Galaxy Z Flip vagy a Galaxy Z Fold használatával bárkit megfordíthat szószólóvá összecsukható telefonokhoz. És most a Samsung új „Vásároljon és próbálja ki”Program során 100 nap áll rendelkezésére, hogy eldöntse, összehajtható rajongó-e. A meghosszabbított 100 napos visszatérési politika csak a következőkre vonatkozik Galaxy Z Fold 2 5G és Galaxy Z Flip 5G a Samsung webhelyén 2021. április 1. előtt megvásárolt eszközök.

A Samsung szokásos visszaküldési politikája csak 15 napos, ami gyakran elegendő annak eldöntéséhez, hogy meg akarja-e őrizni a telefonját. A összecsukható elemek 100 napos visszaküldési ablakának felajánlása lehetőséget ad az embereknek arra, hogy kipróbálják a Samsung drága, csúcskategóriás készülékeinek egyikét anélkül, hogy rohannak a visszatéréshez vagy megtartáshoz. Természetesen meg kell jegyeznem, hogy a Samsung nem engedi „túlzott kopással” rendelkező eszközöket. Ez nem biztosítási program, csak kiterjesztett visszatérési politika.

A Samsung már a Buy and Try-t hirdeti webáruházában. Samsung

A 100 napos Buy and Try irányelv mellett az összecsukható telefonok is jogosultak a Samsung kereskedési programjára. Akár 550 dollárt is megtakaríthat a Galaxy Z Fold 2 5G vagy a Galaxy Z Flip 5G telefonon, miután elküldte a Samsungnak a régi telefonját. A csereprogramban való részvétel 200 dolláros jóváírást is jelenthet a kiegészítőkért, például a telefontokokért vagy a vezeték nélküli fejhallgatókért.

A 100 napos visszavásárlási ajánlat csak a Samsung webáruházában érhető el, és csak erre vonatkozik Galaxy Z Fold 2 5G vagy Galaxy Z Flip 5G eszközöket vásároltak 2021 április 1. előtt. Ha többet szeretne megtudni a Vásárlás és kipróbálás lehetőségről, nézze meg a Samsung termékeit Felhasználási feltételek a programhoz.

Forrás: Samsung keresztül XDA fejlesztők
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok