A Samsung mobiltelefon-stílusú Galaxy Buds Pro tokja kirobban a Flippin ‘múltból – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.19. 123 Views 0 Likes 0 Ratings

123 Views 0 Ratings Rate it

A Galaxy Buds Pro fényképe a Samsung Clamshell Phone töltőtokjában.
Samsung

Csak egy héttel az élvonalbeli megjelenése után Galaxy Buds Pro ANC fülhallgató, a Samsung visszatekint a múltba egy pár Buds Pro tok amelyek hasonlítanak a vállalat úttörő Anycall T100 és Anycall E700 flip telefonjaira (az Egyesült Államokban Samsung SCH-X430 és SGH E-700 néven ismertek). A tokok dél-koreai exkluzívak, és csak 230 dolláros csomagként kaphatók a Galaxy Buds Pro készülékkel.

Míg a töltőtok tartozékai a kötelező elem az AirPods felhasználók számára, ritkaságnak számítanak a Samsung márkájú fülhallgatóknál, amelyek drámaian változnak évente. Saját újdonság-tokjának kiadásával a Samsung kihagyja a közvetítőt, és okot ad a retró dorkoknak (mint én) új csúcstechnológiájú Galaxy Bimbóik feltárására.

Természetesen az Anycall esetek nem működnek, és nem pótolják a töltési esetet. Ehelyett körbetekerik a Galaxy Buds Pro töltőtokot, jelentős mennyiséget adva a fejhallgatóhoz és a zsebéhez. És bár az Anycall tok fotóin egy külső kijelző látható, amelyen óra és akkumulátor-üzemidő jelző látható, a Samsung webhelye (és a koreai technikai webhelyek – köszönet, a Google Translate) nem tesz említést erről a külső kijelzőről, így nem vagyunk biztosak benne, hogy működőképes-e vagy sem. nem.

Fotó: nycall T100 (az Egyesült Államokban az SCH-X430) és az Anycall E700 (SG-E700) mobiltelefonokról.
A Samsung Anycall T100 (az Egyesült Államokban az SCH-X430) és az Anycall E700 (SGH-E700) mobiltelefonok, amelyek ihlették az új Galaxy Buds Pro tokokat.

A Samsung az új Galaxy Buds Pro tokokat mintázta az Anycall T100 és az Anycall E700 mobiltelefonokról (amelyeket az Egyesült Államokban Samsung SCH-X430 és SGH E-700 néven adtak ki). Noha ezek a telefonok manapság alig többek, mint egy távoli memória, letisztult kialakításuk és kiváló minőségű megjelenítési technológiájuk a 2000-es évek elején segített meghatározni a Samsungot mint mobiltelefon-márkát. (Nem jelenti azt, hogy ezek a kijelzők kiállják az idő próbáját – az Anycall T100, a Samsung első TFT LCD-telefonja 128 x 160-as felbontással rendelkezik!)

Ez egy szórakoztató tény; A Samsung ezeket az eseteket „Lee Kun-hee telefon” becenévvel emeli, tiszteletben tartva a Samsung néhai elnökét, Lee Kun-hee-t, aki arra kényszerítette a márkát, hogy a világ néhány legjobb mobileszközét állítsa elő. A Samsung Koreában a legerősebb márka, és a tartozék elnevezése a néhai elnök után nem túl különbözik attól, hogy Apple vagy Microsoft tartozékot Steve Jobs vagy Bill Gates után nevezzen el.

Sajnos az Anycall stílusú Galaxy Buds Pro tokok dél-koreai kizárólagosak. Megpróbálhatja megrendelni a Buds Pro-t egy Anycall tokkal, körülbelül 230 dollárért A Samsung dél-koreai weboldala, vagy repüljön át Koreába, és a Buds Pro bolti megvásárlása után ingyenes ajándékként kapja meg a töltőtokot.

Forrás: Gizmodo és Sedaily keresztül Samsung
Source link


123 Views 0 Ratings Rate it