A Samsung SmartTag használata a cuccok megkereséséhez

Avatar admin | 2021.02.19. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

A Samsung nemrég bejelentett egy pár apró, akkumulátorral működő SmartTags kulcsot, amelyek segítenek nyomon követni a fontos tárgyakat.

Ezeknek a kulcstartó-szerű eszközöknek az akkumulátoruk hónapokig tart, és Bluetooth-on keresztül kommunikálnak a Samsung telefonjaival. Kapcsold őket egy kulcskészlethez, egy kisállat nyakörvéhez, egy hátizsákhoz, egy erszényhez – valójában bármihez, amihez kulcstartót fűzhet. Ha valaha is eltűnik, használhatja A Samsung SmartThings Find alkalmazásával nyomon lehet követni őket. Ez akkor is működik, ha le van választva a SmartTag-ról; a címkék titkosított kapcsolatok segítségével pingelnek a közeli Samsung készülékekről, és névtelenül közlik a SmartThings Find alkalmazást, hol vannak. Akár zajt is adhatnak, hogy segítsen pontosan meghatározni a helyüket.

A Samsung kétféle SmarTag-ot jelentett be: a SmartTagot és a SmartTag Plus-t. Bár mindkettő segíthet az elemek nyomon követésében és megtalálásában, különböző funkciókkal rendelkeznek.

  • SmartTag: Az alap SmartTag alacsony Bluetooth energiát használ. Ez az azonos típusú vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató, amelyet a telefonjával szinkronizál. Bár ez azt jelenti, hogy SmartTag-ját bármely Galaxy okostelefonhoz csatlakoztathatja, és hogy a közeli Samsung eszközök használhatók a helyének háromszögelésére, a címke hozzávetőleges távolságát csak a SmartThings Find alkalmazásban láthatja; nem vezet el közvetlenül a hiányzó cuccaidhoz.
  • SmartTag Plus: A fejlettebb SmartTag Plus ultraszéles (UWB) jeleken keresztül kommunikál. Az egyetlen Samsung készülék, amely támogatja az UWB kapcsolatokat, a Note 20 Ultra, valamint a közelgő Galaxy S21 Plus és S21 Ultra. A felhasználók azonban pontosan láthatják, hol van a SmartTag Plus. A SmartThings Find alkalmazás még AR-alapú utasításokat is tartalmaz, amelyek segítenek megtalálni a hiányzó SmartTag Plus-t – olyan, mint egy útpontjelző egy videojátékban.

A technikai és eszköztámogatási különbségek mellett a két SmartTag különbözik árban és elérhetőségben.

A Bluetooth alacsony energiafelhasználású SmartTag már elérhető. 30 dollárba kerül egy áron, vagy két áron (50 dollárért) vagy négy darab (85 dollárért) csomagban vásárolhatja meg őket, kis engedményért. A Samsung korlátozott ideig egy ingyenes SmartTag-ot is kínál az összes Galaxy S21 okostelefonnal.

A SmartTag Plus valamivel később, 2021-ben indul, és egy dollárba 40 dollárba, kettőbe pedig 65 dollárba kerül.

Az új SmartTags kényelmes kiegészítő lehet a Galaxy telefon felhasználók számára. Azonban az iOS vagy nem Samsung Android telefonon használóknak meg kell vizsgálniuk Csempe címkék ha hasonló, az eszközével kompatibilis terméket keres.

[[CNET]


Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok