A sírkereső. – Félig sült szüret

Avatar admin | 2021.10.09. 2 Views 0 Likes 0 Ratings

2 Views 0 Ratings Rate it

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat, kérjük, tekintse meg a Adatvédelmi irányelvek a részletekért.

Összehozza az összes kísérteties kísértetjárta temetői hangulatot a The Grave Digger koktéllal. Füstös mezcal (vagy tequila), narancslé, fűszeres almaecet, citrusos citrom, keserű és fűszeres gyömbérsör keverékében. Ez a Halloween koktél a tökéletes melegítő októberi koktél, amelyet ebben a hónapban a barátaival és családjával kortyolhat. Fejezze be ezt a füstös felszabadulást dohányzó rozmaringgal, hogy még különlegesebb legyen.

A sírkereső |  halfbakedharvvest.com

Örülök, hogy visszatérhetek egy újabb HBH kísérteties koktélszombati recepthez! Nagyon szeretem ezeket a bejegyzéseket. És IMÁDOM ezt a Grave Digger koktélt. Sok olyan összetevőt tartalmaz, amelyeket ősszel a legjobban élvezem, füstös mezcal hozzáadásával. Nem túl édes, tökéletesen fűszerezett, és csak egy kis füstös.

A sírkereső |  halfbakedharvvest.com

A nagyon gyors részletek…

Először keresse meg kedvenc üveg füstös mezcal -t. Vagy ha nem élvezi a mezcal -t, használja a kedvenc ezüst tequiláját. De tudd, hogy a mezcal adja ennek az italnak a füstösségét.

A sírkereső |  halfbakedharvvest.com

Most adjunk hozzá egy csepp narancslikőrt, fűszerezett almabort, egy kis citromot és egy csipetnyi keserűt. Rázzuk össze, szűrjük poharakba, majd töltsük fel gyömbérsörrel.

Egyszerű… de olyan kísértetiesen jó.

A sírkereső |  halfbakedharvvest.com

Annak érdekében, hogy ez az extra kísérteties legyen, adjunk hozzá egy szál rozmaringot, és gyújtsuk meg. Hozzáteszi ennek a titokzatos italnak a hangulatát, és egy kis rozmaringgal is megitatja.

Töltsön szombaton egy sírkertet és élvezze!

A sírkereső |  halfbakedharvvest.com

Más kísérteties koktélrecepteket keres? Íme néhány ötlet:

Álmos üreges koktél

Rémálom a Bourbon Streeten

„Varázslatot tettem rád” Poison Apple Martini

A Fekete Özvegy Smash

A Halál ereklyéi koktél

Végezetül, ha elkészíti a sírkeresőt, mindenképpen hagyjon megjegyzést és/vagy értékelje ezt a receptet! Mindenekelőtt szeretek hallani tőletek srácok, és mindig megteszek minden tőlem telhetőt, hogy minden megjegyzésre válaszoljak. És persze, ha elkészíti ezt a receptet, ne felejtse el megjelölni Instagram! Az általam készített receptek fotóinak megtekintése a kedvencem!

A sírkereső

Felkészülési idő 5 percek

Teljes idő 5 percek

Adagok: 1 ital

Kalória adagonként: 213 kcal

A táplálkozási információk csak becslések. Az ezen a webhelyen található receptek táplálkozási információinak pontossága nem garantált.

Most létrehozhat egy fiókot webhelyünkön, és elmentheti kedvenc receptjeit, és bármilyen eszközön elérheti őket! Nyomon követheti kedvenc receptjeit, és létrehozhat egy bevásárló listát a gyűjteményei receptjeihez.

Regisztrálás és mentés

Már regisztrált? Jelentkezzen be most

  • 1. Töltsön meg egy koktélpoharat jéggel.2. Keverje össze a mezcalt, az almaecetet, a citromlevet, a Cointreau -t és a keserűt egy koktél shakerben. Töltsük meg jéggel és rázzuk össze, amíg össze nem áll, körülbelül 1 percig. Szűrjük az előkészített pohárba. Tetejét gyömbérsörrel és rozmaringgal.3. Ha kívánja, gyújtsa fel a rozmaringot a füstös hatás érdekében.

A sírkereső |  halfbakedharvvest.com
Forrás


2 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok