Kókuszos pekándió karamellás vaj torta.

Avatar admin | 2021.03.19. 119 Views 0 Likes 0 Ratings

119 Views 0 Ratings Rate it

Déli stílusú kókuszos pekándió karamellás vaj torta. Vegyünk néhány jelzést délről ezzel a finom Kókuszréteg tortával. Képezzen egy vajas vaníliás süteményt édes kókuszdióval és pirított pekándióval. Minden réteget bolyhos sütemény borít egy kellemes, forgassa vissza a szemét – barna cukor cukormáz, édes és krémes, karamell és kókusz jegyekkel keverve. A tortát ezután könnyű és krémes vaníliás krémmel töltik … és rengeteg pirított kókuszdióval. Nagyon sok szeretni való itt! Minden falat édes, diós, könnyű és bolyhos, és igazán finom. Tökéletes sütemény minden nap, de különösen szórakoztató és illő húsvétra.

felső fotó kókuszdió pekándió karamellás vaj torta szeletek tányérokon

Boldog pénteket, boldog hétvégi srácok! 100% -ban készen állok az előttünk álló hétvégére. – Könnyen szólva nagyon hosszú hét, de nem rossz értelemben, csak elfoglalt módon! Szerencsére süteménnyel zárjuk a hetet, így minden jó.

És ez a torta? Ez valóban valami különleges. Ez az, amiről már jó egy éve álmodtam. Igen, több mint egy évig. Először tavaly március elején volt az ötletem, hogy elkészítsem ezt a tortát. A húsvéti kókuszos sütemény pontosan úgy hangzott, hogy mindenki otthon süt. Arra is gondoltam, hogy süteményre nagy szükség van.

Hosszú történet, én készítettem a tortát, de nem lett jó vége, és soha nem osztottam meg a receptet. Igen, mondtam nektek, nekem is receptem van, és az a torta, amit egy évvel ezelőtt készítettem, kudarcot vallott. Döcögtem. De néha a receptek nem úgy működnek, ahogyan elképzelem őket, és akkor selejtezni kell őket.

És ez az, ami elhozza a mai tortánkat. Ez annak a tortának a tavalyi változata, de ez jobb. Beállították és tökéletesítették … Végül jól értettem.

Szóval látod, izgatott vagyok! Olyan régen jött ez a torta.

előkészítő fotó torta tészta

Itt vannak az összes részlet

Magához a süteményhez vaníliavajas süteményemet úgy alakítottam, hogy vaníliás kókuszvajas sütemény legyen, hozzáadva a kókuszt és a pirított pekándiót. Nagyon egyszerű, csak fel kell verni a vajat a cukorral, majd hozzáadni az összes nedves hozzávalót, majd a szárazot.

A legfontosabb, hogy megtaláltam, hogy a kókuszdiót és a pekándiót finomra őröljük, amíg finom morzsára nem kerül. Ha van konyhai robotja, akkor ezt nagyon könnyű megtenni. Ha nincs konyhai robotja, adjon mindenhez nagyon finom aprítást, minél kisebb, annál jobb.

a kókuszos pekándió karamellás vajas sütemény felső fotója

A töltelékhez szeretem használni a barna cukor cukormázamat, amely édes karamellás jegyeket tartalmaz.

Az olvadt barna cukor meleg melaszra utal, és nagyon elmélyíti az ízét, hogy tökéletesen gazdag és karamellaszerű jegesedést hozzon létre. És amikor hozzáad egy kis vaníliát és tengeri sót, édes aprított kókuszdióval együtt? Nos, nehéz nemet mondani egy második darabra.

Az utolsó lépés a sütemény befejezése krémes réteg habos vaníliás krémmel. Ezután fedje le az egész tortát pirított kókuszdióban a klasszikus kókuszos sütemény megjelenés érdekében.

elülső képen a kókuszdió pekándió karamellás vaj torta szelet

A tortarétegek felszeletelése …

A sütemény legtrükkösebb része a rétegek kettévágása. Kérlek, ne hagyd, hogy ez visszatartsa a sütemény elkészítésétől. Ha ez a lépés túl soknak tűnik, egyszerűen hagyja a tortát kétrétegű süteményként. Lehet, hogy nem olyan divatos … de mégis nagyon szép, és természetesen finom!

Ha hajlandó kipróbálni a szeletelést, az valóban nem olyan nehéz. Hadd járjam végig.

Az egyik, ne fáradjon a tökéletesen egyenletes vágás létrehozásán. Mint látható, a rétegeim közel sem tökéletesek, de minden rendben lett.

Két, hosszú fogazott kenyér késsel vágja ketté a tortát. Ez annyira segít abban, hogy végig egyenletes vágást végezzen.

Három, győződjön meg róla, hogy a sütemény teljesen kihűlt, mielőtt felszeletelte.

A lényeg: ne feszüljön azon, hogy a torta rétegeit felére kell vágnia. Nem olyan ijesztő, mint amilyennek tűnhet, és ha mindent elrétegez, a torta gyönyörű lesz, bármi is legyen. És ha mégis van gondja, és a torta kissé összeomlik, ne aggódjon, ezek a morzsák finom harapnivalót kínálnak. Tehát ölelje át azokat az egyenetlen rétegeket … tökéletlen manapság. Az egyenetlen rétegek minden süteményt egyedivé és széppé tesznek.

Kókusz pekándió karamellás vaj torta  halfbakedharvest.com

És remélem, hogy most megkapja azt az inspirációt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy felugorjon és néhány órát töltsön a konyhában ennek az édes, extra különleges, kókuszos süteménynek a sütésével. Nem csak szórakoztató és szép, de elképesztően jó is. Úgy értem, négy réteg kókuszdió pekándió torta, karamellás / barnacukros hab és felvert vaníliás krém, valamint az összes megpirított kókuszdió, amit találsz – igen … finom!

Tökéletes tavaszra és a közelgő húsvétra!

elülső közelről fotó kókuszdió pekándió karamellás vaj torta szelet

Más húsvéti sütemény recepteket keres? Itt van néhány próbálkozás:

Kókuszos sárgarépatorta lekvárral kavart vajkrémmel

Citromos mákos sütemény citrusmézes mázzal

Citromos kókuszos meztelen torta felvert vaníliás vajkrémmel

Végül, ha elkészíti ezt a kókuszdió pekándió karamellás vajas süteményt, feltétlenül hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Kókusz pekándió karamellás vaj torta  halfbakedharvest.com