A Sling TV emeli az árait, de a meglévő előfizetők augusztusig biztonságban vannak – tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2021.01.28. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

A Sling TV logója egy migránnal rendelkező ember képe felett.
BlurryMe / Shutterstock, Sling TV

Az egyik legolcsóbb élő TV-szolgáltatás csak sokkal drágább lett, legalábbis az új előfizetők számára. A Sling TV bejelentette hogy emeli az Orange és a Blue csatorna csomagjainak árát havi 30 dollárról 35 dollárra, vagy összevonva havonta 50 dollárra. A társaság emeli a kiegészítő csatornák árát és az előfizetők DVR-kapacitását 40 óráról 50 órára buktatja.

A Sling részeként 1 év árgarancia, a meglévő előfizetők 2021. augusztus 1-jéig nem tapasztalnak áremelkedést (a vállalat megerősíti ezt legfrissebb sajtóközleményében). Michael Schwimmer, a Sling TV csoportelnöke szerint a vállalat “kénytelen” emelni az árakat, “mert a televíziós hálózatok folyamatosan tovább fizetnek minket”. Egyéb élő TV-szolgáltatások, mint pl YouTube TV és Hulu Live TV-vel, hasonló magyarázatokat kínál a legutóbbi áremelkedéseikkel kapcsolatban.

Tehát a Narancs és a Kék szolgáltatás most havi 35 dollár, mi a helyzet a kiegészítőkkel? Szerencsére a Sling legtöbb kiegészítője és extrája csak havi 1 dollárral növekszik, bár egyes kiegészítők akár 6 dollárral is nőnek. A társaság „teljes TV-megállapodása”, amely minden kiegészítő szolgáltatást kínál az Orange és a Blue előfizetők számára, csak 20 USD-ról 21 USD-ra nő (vagy 25-ről 27 USD-re, ha az Orange és a Blue csomagban van).

Legutóbb a Sling növelte árait volt 2019-ben, és a szolgáltatás még mindig sokkal olcsóbb, mint a YouTube TV (65 USD) vagy a Hulu with Live TV (szintén 65 USD). Ennek ellenére a Sling csatornaválasztása meglehetősen korlátozott, és 35 dollárért nem biztos, hogy ez költséghatékony alternatíva kábel + internetcsomag.

Forrás: Sling TV
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it