A Snapseed a legjobb képszerkesztő alkalmazás, amelyet nem használ

Avatar Gadam | 2021.04.06. 364 Views 0 Likes 0 Ratings

364 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

pattintott logó

Van egy remek képszerkesztő alkalmazás, amely történetesen egy jól ismert névből származik, és lehet, hogy nem tud róla. A Google „Snapseed” -jét mindenkinek telepítenie kell telefonjára, legyen szó iPhone-ról vagy Android-ról. Megmagyarázzuk miért.

Manapság számos kamerára telepített alkalmazásnak van saját beépített szerkesztőeszköze. Sokan meg vannak elégedve ezekkel az eszközökkel, és valami olyan névvelPhotoshop”Megfélemlítő. Ott ragyog igazán a Snapseed. Erőteljes, de mégis könnyen használható.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a különbség az Illustrator és a Photoshop között?

Szerény kezdetek

A Snapseed eredetileg 2011-ben indult az Apple iPad számára. A kaliforniai Nik Software kisvállalkozás hozta létre a fotószerkesztő alkalmazást. Az alkalmazás gyorsan népszerűvé vált, és elnevezték Az év iPad alkalmazása az Apple.

Később abban az évben a Nik Software elindította a Snapseed alkalmazást az iPhone-hoz, majd egy évvel később a Windows asztalhoz. Nem sokkal később a Google felvásárolta a céget, és kiadták az Android verziót. Az asztali verzió végül megszűnt.

A Snapseed nagy „2.0” frissítést kapott 2015-ben, és azóta is folyamatosan frissíti az iPhone, iPad és Android készülékeket. Ez azonban nem olyan termék, amelyről gyakran hallani a Google beszélgetését, annak ellenére, hogy mindkét platformon elég jól áttekintették.

Egyszerű, mégis erőteljes

A Snapseed legjobb tulajdonsága, hogy sok lenyűgöző és hatékony szerkesztőeszközt sűrít egy könnyen kezelhető felületre. Ez túl egyszerűsítés nélkül megközelíthető.

Amikor először megnyitja az alkalmazást, a képernyő közepén egy nagy „+” gomb fogadja. Ez az. Ennek a gombra koppintva a fotógalériába jut, ahol kiválaszthatja a dolgozni kívánt fotót.

nyisson meg egy fényképet

Fotó kiválasztása után a szerkesztő képernyőre kerül. A Snapseed azonnal nem üt meg a fején egy csomó eszközzel. Először az Instagramon látható szűrők sora jelenik meg. Ezek lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel megváltoztassa a fénykép megjelenését.

pattintott szűrők

Ha a szűrők nem elegendőek, léphet az „Eszközök” fülre. Itt élnek a hatékonyabb szerkesztő eszközök. Barátságosan mutatják be őket ikonokkal és tiszta címkékkel. Még akkor is, ha nem ismeri az összes kifejezést, az ikonok tippet adnak.

bepattanó szerszámok

Ha van valami, amire kopogtatnék a Snapseeden, az az, hogy miként használja a gesztusokat az effektek beállításához. Az alkalmazás nem igazán magyarázza túl jól a gesztusokat, bár most szeretem őket, amikor megértem a működésüket.

Alapvetően az eszköztől függően függőlegesen csúsztatja az ujját a paraméter kiválasztásához, majd vízszintesen állíthatja be az értéket. Például a „Fehéregyensúly” eszköz paraméterei: „Hőmérséklet” és „Árnyalat”.

Miután végzett a fotó szerkesztésével, itt az ideje az „exportálásnak”. A Snapseed ismét könnyen érthetővé teszi az itt található lehetőségeket. Ha csak ennyit kell tennie, közvetlenül megoszthatja a fotót anélkül, hogy másik alkalmazást kellene használnia. Alternatív megoldásként létrehozhat másolatokat, és kiválaszthatja azokat a mappákat, amelyekbe menteni kívánja.

exportálási lehetőségek

A legjobb Snapseed eszközök

A Snapseed számos nagyszerű eszköz közül választhat, de szeretnék kiemelni néhány kedvencemet. Úgy tűnik, hogy a Snapseed-et nyitom a legjobban a „Gyógyítás” -nak.

A Healing eszköz célja a foltok megszabadulása, de ennél sokkal többre képes. Arra használtam, hogy eltávolítsam a morzsákat a gyerekem arcáról és a foltokat az ingekről. Egyszerűen megérinti a nemkívánatos helyet, és a Snapseed megpróbálja hozzáigazítani a környező területhez.

gyógyító eszköz előtt és után
Egy szőr eltávolítása a Gyógyító eszközzel.

Az általános hangzású „Tune Image” eszköz sok mindenre jó fogást nyújt. A paraméterek közé tartozik a fényerő, a kontraszt, a telítettség, a hangulat, a kiemelések, az árnyékok és a meleg. A „Szelektív” eszköznek néhány ugyanaz a paramétere, de használhatja a fotó meghatározott területein.

Ha klassz – kissé hátborzongató – eszközt keres, próbálja ki a „Head Pose” funkciót. Ez lehetővé teszi a fej szögének vagy mosolyának beállítását, valamint a gyújtótávolság mesterséges megváltoztatását. Ha túlzásba viszi, az eredmények kissé ijesztőek lehetnek, de finom finomítások esetén ez elég szép.

Próbálja ki a Snapseedet

Ennek a darabnak nem az a lényege, hogy rávegye a jelenlegi választott képszerkesztő alkalmazást. Valójában a saját okostelefonos fotószerkesztésem többségében használom Google Fotók. Azonban a Snapseed egy fontos eszköz, amelyet az övem alatt tarthatok azon néhány alkalomra, amikor még valamire van szükségem.

A Snapseed több mint egymillió véleményt tartalmaz a Google Play Áruház 4,5 / 5 besorolással. A Apple App Store, 6 ezer véleménye van 3,9 / 5 besorolással. Tény, hogy az embereknek nagyon tetszik, és ha még soha nem próbáltad ki, akkor meg kell tenned.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az iCloud fotókönyvtár átvitele a Google Fotókba[ad_2]
Forrás link


364 Views 0 Ratings Rate it