A Sneakerhead Starter Pack, a Dropp TV szerint

Avatar admin | 2021.01.21. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Top Pick: New Balance 550 Aime Leon Dore | 312 USD | StockX

Láttál már valamit egy tévéműsorban, egy videoklipben, vagy egy reklám és gondolat révén, ember, ezt kéne felvennem? Csalódott már valaha, hogy nem tudott csak megnyomni egy gombot, és eljuttatta az ajtóhoz? Isten hozott a DroppTV, egy olyan kiskereskedelmi platform, aminek személy szerint hálás vagyok, még gyerekkoromban nem létezett, attól a problémától tartva, hogy a szüleimmel túlzottan kihasználtam volna. A cipőkre és az utcai ruházatra összpontosítva a DroppTV folyamatosan változó zenei videók és egyedi videotartalmak adását sugározza. Lát egy kabátot, amit ássz? Figyelje meg kedvenc rapperét, aki hirtelen rúg egy pár rúgást van hogy legyen magának? Nincs mit. Pár kattintással a DroppTV az Öné válhat.

Egy új márka számára nehéz manapság helyet teremtenie a cipők piacán. A trükkök csak addig viszik el, és a domináns nevek (StockX, KECSKEstb.) kissé fojtogatják a dolgokat, gyakran úgy tűnik. Lehet, hogy a DroppTV platformja kissé őrültnek hangzik, de hatással van – és működik. A felület zökkenőmentes, és az általa kínált termékek sora elég gyilkos. Ez az, amit elvárhat Gurps Singh Rai ötlettervezőtől, a szolgálat egyik elméjétől. Utolértük Gurps-t, hogy beszélgessünk a szemcsékről, a legújabb hangszedőkről és arról, hogy milyen cipők vannak az utóbbi időben.

Legfrissebb átvételem: New Balance 550 Aime Leon Dore

Illusztráció a The Essential Sneakerhead Starter Pack című cikkhez, a DroppTV Gurps Singh Rai szerint

Grafikus: Tres Dean

„Szó szerint most kaptam szállítmányt! Szeretem a New Balances-t, a klasszikus dolgokat, és ami ma jött, az az Aime Leon Dore. ”

Vásárlási szokásaim

„Szeretek olyan dolgokat vásárolni, amelyek kapcsolódnak a hiphophoz és a kultúrához, és jellegzetesek. Ha valamit vásárolok, meg akarom ismerni a történelmet. Azt a márkát akarom, amely ismeretlen, de van egy története a háttérben. Nagy rajongója vagyok Willie Esco-nak, az utcai ruhák egyik keresztapjának. Nevű márkát vette Jaclar és megismerve a márkát végül megszerettem őket és támogattam őket. Sok dolgot vásároltam tőlük, de a Dropptól és az eBay-től is. Találtam a 70-es évek tornacipőit, ilyesmi, olyan történelem, hogy ha nem beszél róla, akkor elfelejtődik. “

Bemutatóim: Jaclar megfélemlítők

Illusztráció a The Essential Sneakerhead Starter Pack című cikkhez, a DroppTV Gurps Singh Rai szerint

Grafikus: Tres Dean

– Ember, szeretem a Jaclar megfélemlítők. Olyanok, mint a Jordan 1 hibridje, jobb bokatámasszal. Mivel 2018-ban bemutatkoztam nekik, mindig megveszem őket, például egy párat kell viselnem, és egyet arra az esetre, ha a vállalat üzletet folytatna, vagy ha abbahagynák a gyártást.

Kedvenc viszonteladási platformom Stadionáruk

„Igen, a helyzet ez: az összes többi platformon sok hamisítványt kapok, ha vásárolok tőlük. Val vel Stadionáruk, Soha nem volt ilyen kérdésem. Nem tudom, hogy kisebb-e az értékesítés volumene, vagy bármi más, de sok hamisítványt kapok. Egy évvel ezelőtt láttam unokaöcsémet Londonban, és rengeteg hamisítványa volt. Mindegyiket más platformokról szerezte. És vannak tégla és habarcsok, tudod? Arcot vethet azzal, hogy kivel van dolga. Ha vásárolok valamit, és kissé csípős, legalább elmehetek beszélni velük erről.

Mit szeretek viselni: Yeezy 350 V2

Illusztráció a The Essential Sneakerhead Starter Pack című cikkhez, a DroppTV Gurps Singh Rai szerint

Grafikus: Tres Dean

– A naptól függ, ember. Most Torontóban vagyok, így mindig havazik. Nem akarok semmi szépet elrontani. Nagyon attól függ, hogy milyen városban vagyok. Ha LA-ben vagyok, akkor valami olyan ruhát viselek, amely jobban megfelel az éghajlatnak és a hangulatnak. Ha New Yorkban vagyok, akkor sötétebb párokat szeretnék viselni, mert kint kissé durvább lehet, főleg télen.

– Ez azt jelenti, hogy ha Dubaiban vagyok, akkor szeretek viselni Yeezy 350-es évek. Hagyják, hogy a lába lélegezzen.

Az én 2020-as év cipőm: Air Jordan 1 Dior

Illusztráció a The Essential Sneakerhead Starter Pack című cikkhez, a DroppTV Gurps Singh Rai szerint

Grafikus: Tres Dean

– Mondom a Diors. Tudom, hogy nevetségesen drágák, de olyan, hogy ha megnézzük az egész marketingkampányt és azt, hogy hogyan állítják össze, az vad. És a tényleges cipő, amikor megszerzi, elmondhatja, hogy kézzel készített. Szeretem a hangulatot, azok gyűjthetőségét. Mint 10 millió ember próbál 10.000 cipőt vásárolni. És remekül mutatnak, valóban ötvözik a divat luxus végét a hétköznapokkal. Ezt megviselem. Amint az élet normalizálódik, ezeket koptatom.

Grálom | Az eredetiek

Illusztráció a The Essential Sneakerhead Starter Pack című cikkhez, a DroppTV Gurps Singh Rai szerint

Grafikus: Tres Dean

– Megvan az összes pár, amit nagyon szeretnék, tudod? Megvan a Mags, megvan a Red Octobers. Azt hiszem, hol vagyok, azt akarom az eredeti, tudod? Azt a cipőt akarom, amelyet a 80-as években adtak ki. Szeretem magam elé állítani ezt a kihívást, rábírni az embereket ládákra és egyéb dolgokra. ”Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok