A Sony 2500 dolláros okostelefonja vad kísérlet a forradalmasításra az élő közvetítés terén – ismertesse a Geek-t

Avatar admin | 2021.01.27. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

A Sony Xperia Pro fényképe, amely külső kamera kijelzőjeként működik és
Az Xperia Pro egy kamerafigyelő, egy 5G streaming platform és egy rendes okostelefon a rendszerindításhoz! Sony

A Sony célja az élő közvetítés és a műsorszórás forradalmasítása a Xperia Pro, egy 2500 dolláros okostelefon dedikált HDMI bemenettel és fejlett mmWave 5G hardverrel. Míg messze meghaladja az átlagember költségvetését, az Xperia Pro otthont találhat a népszerű YouTuberek, sportközvetítők és hírügynökségek között, amelyek hozzáférnek az mmWave 5G-hez.

Papíron az Xperia Pro nem különbözik annyira Xperia 1 ii. Ugyanazt a Qualcomm Snapdragon 865 processzort, 6,5 hüvelykes 4K HDR kijelzőt és 12 GB RAM-ot használja, valamint egy ZEISS háromkamerás tömböt tartalmaz, amely összehasonlítható a Sony Xperia 1 ii-jével.

De az Xperia Pro valóban másfajta okostelefon. Ha videokamerát csatlakoztat az Xperia Pro HDMI bemenetéhez, akkor a telefont külső videomonitorként használhatja – ez jelentős frissítés a kicsi, alacsony felbontású képernyőn a legtöbb DSLR-n. A Sony az Xperia Pro készüléket 360 fokos mmWave 5G antennával is ellátta, megbízhatóbb kapcsolatot biztosítva, mint bármely más 5G kézibeszélő.

Nem tagadható, hogy az Xperia Pro egyszerűsíteni tudna néhány videoprojektet. Nem csak streamelni vagy feltölteni a videókat közvetlenül a fényképezőgépről az internetre, hanem az mmWave 5G-t használja vezeték nélküli feltöltési sebességhez, amely összehasonlítható azzal, amit Ethernet-kapcsolattal kap. De az mmWave 5G ritkaság az Egyesült Államokban, még a nagyvárosokban is. Amíg az mmWave 5G nem elérhető az egész országban, nehéz igazán felmérni az Xperia Pro értékét.

Míg a Sony még nem bizonyítja az Xperia Pro használhatóságát, a vállalat közzétette egy szép YouTube-videó (fent) a telefon funkcióinak áttekintésével. A vállalat azt is állítja, hogy a telefon prototípusát használta a streameléshez Berlini maraton 2019-ben.

Hírek: Sony keresztül Engadget




Source link


11 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok