A SpeedTest alkalmazás most megmondja, mennyit szív el a videó streaming – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2021.02.08. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Speedtest videó teszt eredménye

Az Ooka SpeedTest.net a hálózati sebesség mérési módja. De a megabitben (vagy kilobitban, szegény kedvesek) másodpercenként kifejezett tiszta sebességet nem lehet hagyományosabb alkalmazásokká alakítani, például milyen jó lesz a streaming videó. Az alkalmazás iOS verziójának ma kiadott frissítése pontosan ezt teszi.

Az alkalmazás új kezelőfelületének alján három fül található: az elsődleges fül, bal oldalán egy klasszikus sebességteszt, a jobb oldalon egy ingyenes „VPN” (alapvetően Vanish hirdetése), a közepén pedig a „Video”. Futtassa a videotesztet, és az alkalmazás egy videóanimációt játszik le, tesztelve annak bitrátáját és minőségét a hálózati kapcsolaton. Körülbelül harminc másodperc múlva jelzi a streamelhető videók maximális minőségét.

Az otthoni internetemen (amely az AT&T szerint akár 300mbps) a SpeedTest szerint képes vagyok kezelni a 4K videostreaminget. Amikor a telefonomhoz kötődöm, és egy LTE kapcsolaton tesztelem, amely ennek a sebességnek a tizedével jár, akkor azt mondják, hogy legjobb esetben 1080p videót várhatok. Ami jónak tűnik. Mindkettő tartalmaz példákat a legjobb eszközökre, amelyeken meg lehet nézni az említett videót.

A frissítés most az iOS rendszeren él, és az Ookla azt mondja, hogy hamarosan több platformra érkezik.

Forrás: Ookla keresztül A perem[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it