A Synth Riders új virtuális valóság DLC-je Tron-szerű zenei élményt nyújt Önnek – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.18. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

A Synth Riders logó egy sötét háttér előtt
Synth Riders VR

A virtuális valóság (VR) világában ritmus-táncos játékok tetszik Beat Sabre és Természetfölötti bőségesek és népszerűek. Synth Riders Bár a műfaj más útvonalon jár, és inkább sínekkel haladsz, mintsem hogy bokszot vágj. A játék grafikája már a 80-as évek számítógépes szimulációjának tűnik, de a legújabb DLC csomag olyan vizuális élményt tartalmaz, amely méltó Tron.

Ha nem ismeri Synth Riders a tánc-ritmus VR műfaj egyedülálló felvétele. A legtöbb tánc-ritmus játékban az a feladat, hogy szeleteljen vagy ütjön egy tárgyat, amikor az időben felfelé repül a zene mellett. Synth Rider kevésbé feltűnő játék, és valami közelebb áll a sínekhez a kezével.

A gif két gömböt ütő tárgy.

Amint egy emelvényen halad, a jegyzetek különféle színekben érkeznek feléd. Két gömböt kell kinyújtania, és meg kell ütnie a jegyzeteket, vagy legalább hagynia kell, hogy a jegyzetek összeütközzenek az Ön obsz-jával. A jegyzetek hosszú sínszerű utat fognak követni, ami miatt karjait széles körben mozoghatja, hogy lépést tudjon tartani.

De nemcsak a tárgyakkal való interakció különbözik, Synth Riders más érzést vált ki, mint más játékok. Ha emlékszel, hogy a 80-as és 90-es évek hogyan gondolták a VR-t a hasonló filmekben Tron, A fűnyíró ember, és Árkád. Ez egy retró felvétel az ősi CGI-ről, amely nagyon jól működik a játékban.

Több digitalizált kinézetű ember lebeg a távolban
Synth Riders VR

A játéknak már volt két zenei csomag-kiegészítője, és egy egyedi dal verte a térképkészítőt. Három ingyenes dal mellett azonban megfoghat egy harmadik zenei csomagot is, amely tartalmazza a dalt Algoritmus a Muse által, amely egy speciális „tapasztalattal” jár. A szint egyedi és vesz Synth Riders‘hatások új szintre. Kipróbáltuk, és olyan érzés, mintha egy korai CGI film nyitó sorozatát végigjárnánk. A „tapasztalat” a megfelelő szó, mivel a struktúrák és a fények mellettetek repülnek.

Nagyon olyan érzés, mintha belemerülne a Tron-ihlette zenei videó. Átmenetileg, Algoritmus az egyetlen új élményt nyújtó dal, de remélhetőleg több dal is kezelni fogja az utat. Az ingyenes dalok jelenleg frissítésként jelentek meg, és tartalmazzák Szakadék (Gancher & Ruin Remix) – 3FORCE (feat. Scandroid), Acél Birodalom (Maszkos Remix) – Essenger (feat. Scandroid), és Automatikus hívás – NINA.

Két lila és zöld sín repül le egy csillagos kiterjedésen
Synth Riders VR

A Synthwave Essentials 2 Pack már kapható 7,95 dollárért, vagy 1,99 dollárért az egyes számokért. A csomag tartalmaz Algoritmus (Alternate Reality Version), Muse, A sötét oldal a Muse, Futás az éjszakában írta: FM-84 és Ollie Wride, Mennydörgés napjai az Éjfél által és Tech Noir (Carpenter Brut Remix) írta: Gunship.

Felveheti Synth Riders tovább Oculus Quest és Gőz 25 dollárért.
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok