A távirat használata a névjegyek megosztása nélkül

Avatar Gadam | 2021.02.11. 73 Views 0 Likes 0 Ratings

73 Views 0 Ratings Rate it

Khamosh Pathak

Míg a Telegram rendelkezik telefonszám-alapú hitelesítési rendszerrel, az alkalmazást egyszerűen használhatja, anélkül, hogy megosztaná névjegyeit. A távirat továbbra is lehetővé teszi a felhasználók felvételét, mások pedig megtalálhatják a felhasználónevedet.

Alapértelmezés szerint a Telegram szinkronizálja kapcsolatait a szervereivel. Amikor új kapcsolattartó csatlakozik, értesítést kap róla. A kapcsolattartója megtudja, hogy a Telegramot használja.

Ha személyazonosságát szeretné megőrizni, leállíthatja a Kapcsolat szinkronizálása funkciót. A távirat továbbra is a szokásos módon működik. Felhasználókat felhasználónévvel adhat hozzá, vagy létrehozhat egy külön névjegyet a Telegram alkalmazásban.

Így működik a Telegram alkalmazásban Android és iPhone.

Állítsa le a kapcsolattartók megosztását az Android táviratában

A Beállítások menüből leállíthatja a kapcsolattartók szinkronizálását az Android táviratában. A kezdéshez nyissa meg a Telegram alkalmazást androidos okostelefonján, és érintse meg a háromsoros menü ikont a bal felső sarokban.

Itt válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Lépjen az „Adatvédelem és biztonság” lehetőségre.

Koppintson a „Kapcsolatok szinkronizálása” lehetőség melletti kapcsolóra.

Most a Telegram leállítja az új névjegyek szinkronizálását, de a már szinkronizált névjegyek továbbra is elérhetők lesznek a Telegram alkalmazásban.

Az alkalmazással szinkronizált névjegyek törléséhez érintse meg a „Szinkronizált névjegyek törlése” gombot.

Az előugró üzenetben kattintson a „Törlés” gombra a megerősítéshez.

A Telegram mostantól törölte az összes névjegyet az alkalmazáson belüli névjegyzékből. Amikor a „Névjegyek” szakaszba lép, üresen találja.

A kapcsolat megosztásának leállítása az iPhone táviratában

A kapcsolattartó szinkronizálásának letiltásának folyamata kissé eltér az iPhone számára készült Telegram alkalmazásban.

Nyissa meg a Telegram alkalmazást iPhone-ján, és lépjen a „Beállítások” fülre.

Nyissa meg az „Adatvédelem és biztonság” szakaszt.

Görgessen lefelé, és válassza az „Adatbeállítások” lehetőséget.

A kapcsolattartó szinkronizálásának kikapcsolásához váltson a „Névjegyek szinkronizálása” lehetőségre.

A Telegram mostantól leállítja a helyi névjegyzék feltöltését a szervereivel.

Az összes szinkronizált névjegy törléséhez érintse meg a „Szinkronizált névjegyek törlése” lehetőséget.

Koppintson a Szinkronizált kapcsolatok törlése az iPhone táviratban elemre

Az előugró üzenetben kattintson a „Törlés” gombra a megerősítéshez.

Most, amikor a Telegram „Kapcsolatok” fülére lép, azt találja, hogy az üres.


Tudtad, hogy A távirat nem rendelkezik végpontok közötti titkosítással minden csevegésnél be van kapcsolva? Ehhez meg kell külön indítson titkos csevegést.

ÖSSZEFÜGGŐ: Titkosított titkos csevegés indítása a táviratban




Source link


73 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok