Az FCC javítani akarja az internet-hozzáférést. Itt van, hogyan segítsen – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.04.12. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Egy OnePlus telefon, nyitva az FCC Speed ​​Test alkalmazással
Josh Hendrickson

Mennyire gyors az interneted? Ha nem biztos benne, akkor bármikor elvégezhet egy sebességtesztet az Ookla útján. De mi van akkor, ha a sebességének ellenőrzése javulást eredményezhet az úton? Ez az, amit az FCC ígér (szinte) ígér, mivel arra kéri az embereket, hogy önként ellenőrizzék a sebességet a bekapcsolt FCC alkalmazással iOS és Android.

A hasonló alkalmazásokhoz hasonlóan az FCC Speed ​​Test alkalmazás ingyenes. De a többiekkel ellentétben nem is kell foglalkoznia az egész helyen szemetelõ hirdetésekkel (gyakran bizonytalanul a start gomb közelében). Az FCC (Federal Communications Communion) reméli, hogy egy ingyenes és hirdetésmentes alkalmazás felajánlásával sok felhasználó ellenőrzi a helyi sebességet, az adat vissza az FCC-hez. Az FCC azt ígéri, hogy nem tölt fel túl sok adatot, hogy megakadályozza a felső korlátok túllépését, és ehhez korlátokat is beállíthat.

Éveken keresztül az FCC az internetszolgáltatókra támaszkodott, hogy önállóan jelentse be a vállalatok által kínált sebességet, ami nem meglepő módon túlságosan nagylelkű becslésekhez vezetett a valós eredmények fölött. Azáltal, hogy áttér a sebességteszt alkalmazás, az FCC pontosabb adatokat kap. Ezért van az önkénteseket kér Most.

„A digitális vagyon és a nem rendelkezők közötti szakadék megszüntetése érdekében azon dolgozunk, hogy a átfogó, felhasználóbarát adatkészlet a szélessávú elérhetőségről. Az alap bővítése Az FCC Speed ​​Test alkalmazást használó fogyasztók jobb lefedettséget biztosítanak számunkra információkat a nyilvánosság számára, és egészítse ki az általunk fejlesztett mérési eszközökkel, hogy megmutassuk, hol a szélessáv valóban elérhető az Egyesült Államokban „- mondta a megbízott elnök Rosenworcel.

Több (és feltehetően) pontos adat birtokában az FCC jobban összpontosíthatja erőfeszítéseit a nagysebességű internet-hozzáférés elérésére azokon a helyeken, ahol erre a legnagyobb szükség van. Legalábbis ez a hallgatólagos ígéret, és hosszú távon semmi sem garantált. De a legrosszabb esetben egy könnyen használható alkalmazást kap, amely nem bombázza hirdetésekkel.

Az alkalmazás könnyen használható; csak telepítse és nyomja meg a Start gombot. Csakúgy, mint bármely más sebességteszt-alkalmazás, kapni fog letöltési és feltöltési sebességet, valamint a késési és egyéb adatokat. Idővel akár nyomon követheti az eredményeket, hogy lássa, valóban lassul-e az internet. És ha Android-ot használ, engedélyezheti az automatikus ellenőrzéseket ütemezés szerint (az iOS-engedélyek megakadályozzák ezt a funkciót).

Mostantól letöltheti az FCC Speed ​​Test alkalmazást iOS és Android.

Töltse le az Apple App Store-bólSzerezd meg a Google Play-en
Forrás link


18 Views 0 Ratings Rate it