A Thomas Kinkade Studios most korlátozott kiadású „The Mandalorian” festményeket árul – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.09. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

A Thomas Kinkade Studios „Gyerekjáték” című festménye, Yoda baba szereplésével.
Thomas Kinkade Stúdió

És éppen így, a galaxis legaranyosabb dolgai összefognak a pénztárca lemerítéséért. A Thomas Kinkade Studios most értékesít limitált kiadású festmények alapján A mandaloriánus, köztük egy szuper aranyos festmény Baby Yoda.

Kinkade Studios ‘ A mandaloriánus Gyűjtemény sorozatosan rögzíti a sláger show ikonikus jeleneteit. A gyűjtemény első festménye, az ún Gyerekjáték, Baby Yoda szerepel a mezőgazdasági faluban, ahol ő és a mandalori elrejtőznek a portyázók elől. A második festmény, A Mudhorn, Mando és Baby Yoda egy Mudhornnal néz szembe, míg a harmadik és a negyedik festmény (Az Escort és Fordulópont) kulcsfontosságú pillanatokat ábrázol, amelyek spoilernek számítanak.

Nem ez az első eset, hogy a Kinkade Studios ábrázolja Csillag Háborúk franchise. A stúdió kiterjedt kollekciót ad el a Csillagok háborúja filmeketepikus ábrázolásával Rey, Obi-Van, és A hothi csata. A Kinkade Studiosnak hosszú kapcsolata van a Disney-vel, és értékesít több száz Disney-gyűjtemény.

Érdekes módon ez az első olyan gyűjtemény, amelyet a Thomas Kinkade Studios adott ki, és amely tartalmazza a tényleges művész aláírását. A stúdió egyéb festményei nyomtatott „Thomas Kinkade” aláírást használnak, mivel a Kinkade stílusát tanulmányozó művészek olyan festményeket készítenek, amelyek megkülönböztethetetlenek a néhai művész munkáitól.
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it