A tweetek könyvjelzőkbe helyezése helyett használja ezt a botot

Avatar admin | 2021.02.23. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Nehéz követni az egyéni twets. A TechJury szerint a közösségi média platform átlagosan 528 780 új t látwets minden perc, tehát aEhhez egy-két frissítés szükséges hasznos telveszhet a digitális szakadékban. Természetesen könyvjelzővel vagy kedvenc ittweet to néz később, de milyen gyakran igazán nézze át régi kedvenceit és könyvjelzőit? És még akkor is, ha igen, akkor nagy eséllyel százakkal – akár ezerekkel – kedveskedett, ami megnehezíti szitál mindannyian keresztül hogy találjon valamit, amit meg akar menteni még 2018-ban.

Szerencsére van egy RemindMe_OfThis nevű Twitter-bot ami segít emlékezni tminimális erőfeszítéssel vizel. Twitter felhasználó @theshalvah létrehozta a botot és beprogramozta, hogy automatikusan emlékeztesse a felhasználókat aweet, amikor fel van címkézve. Bármilyen időközönként emlékeztetheti Önt – néhány perc, egy hét, egy év vagy még tovább – aés igen, ez tényleg működik.

Hogyan hozhatunk létre RemindMe_OfThis emlékeztetőket

Esély, hogy látta, hogy a többi felhasználó megcímkézi a RemindMe_OfThis-t olyan szálakban, amelyeket később el akarnak menteni, de megmutatjuk, hogyan kell használni, ha nem ismeri.

Könyvjelző-tweetek helyett használd ezt a botot

Pillanatkép: RemindMe_OfThis

  1. Automatikus emlékeztető beállításához válaszoljon a következő címre:weet and tag RemindMe_OfThis. Tartalmazza, ha emlékeztetni szeretné. Például: “@RemindMe_OfThis emlékeztet erre 1 hét múlva.”
  2. A bot válaszol, hogy megerősítse az emlékeztető tervét. A lemondáshoz válaszolhat újra.
  3. A bot elküldi a következő címre:weet a megadott időkeret után. Megjelenik a Twitter értesítéseiben és a RemindMe_OfThis hírcsatornában. Ne feledje, hogy a RemindMe_OfThis ‘a hetek nyilvánosak, így mások láthatják, hogy ki a bot tsírás és miért.

Használja a RemindMe_OfThis alkalmazást

Míg egyszerűen beállíthatja a RemindMe_OfThis-t, ha kapcsolatba lép a fiókkal a Twitteren, több funkciót kap, ha a RemindMe_OfThis-t csatlakoztatott alkalmazásként adja hozzá. Az emlékeztetőket továbbra is ugyanúgy állítja be, de frissítheti vagy törölheti a közelgő emlékeztető taz alkalmazás beállításaiban. A push értesítéseket a böngészőjéből is engedélyezheti, amikor a RemindMe_OfThis trád csap.

Ha hozzá szeretné adni az alkalmazást a Twitterhez, lépjen a következő helyre: emlékeztetni erre.app és kattintson “Bejelentkezés,” majd jelentkezzen be Twitter-fiókjával. Ez bizonyos RemindMe_OfThis hozzáférést biztosít bizonyos profilinformációkhoz, de az alkalmazás adatvédelmi irányelvei és forráskódja a hivatalos webhelyen megtekinthető, ha kíváncsi arra, hogyan használja fel adatait.

Miután az alkalmazás csatlakozik a Twitter-profiljához, itt érheti el annak beállításait emlékeztessen erre.app/settings vagy azzal, hogy elmegy Beállítások és adatvédelem> Biztonság és fiókhozzáférés> Alkalmazások és munkamenetek> Csatlakoztatott alkalmazások> RemindMe_OfThis Twitteren.
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok