A Twinkly legújabb NanoLeaf-szerű intelligens fényei túlmutatnak a karácsonykor – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.11. 130 Views 0 Likes 0 Ratings

130 Views 0 Ratings Rate it

Különböző formájú és formájú LED-es lámpák sora.
Ledworks

Ha meglátogatott egy karácsonyi szekciót egy helyi nagydobozban, jó esély van rá Pislogva fények működés közben. A pislákoló fények nem csak a közös karácsonyi LED-ek, hanem okosak, alkalmazások által vezérelhetők, és még a zenével is szinkronizálhatók. De az új Twinkly Home termékcsaláddal a cég kilép karácsonykor és otthonába.

A Ledworks (a Twinkly mögött álló vállalat) korábbi termékeihez hasonlóan az új otthoni termékcsalád a Twinkly saját, a Computer Vision térképészeti technológiájával érkezik. Segítségével felismerheti a LED-ek pontos helyzetét a fényeiben, majd felhasználhatja ezeket az információkat vizuális effektusok létrehozására és a LED-ek szinkronizálására. Csatlakoztatja a Home Ranger termékeket Wi-Fi-n keresztül, és kompatibilisek az Alexával és a Google Segéddel. Bluetooth kapcsolaton keresztül is csatlakozhat, és a lámpákat a Twinkly alkalmazással (iOS és Android esetén) vagy a Razer Chroma RGB segítségével vezérelheti.

Kezdve a Led szalaggal

LED szalagok a nappaliban és a hálószobában.
Ledworks

Ez nem egy intelligens könnyű vállalat, ha nincs LED-szalag opció, és a Twinkly Line megfelel ennek a szükséges szerepnek. A Twinkly Line csoport egy 100 képpontos RGB LED szalagból és egy 100 képpontos RGB kiterjesztésből áll.

2021 második negyedévében jelenik meg, de a Ledworks még nem sorolta fel az árképzést.

Világítás csöveken keresztül

A szív alakú LED-cső és a szó "Szerelem"
Ledworks

A klasszikus LED-szalagok jól néznek ki egy távolságból, de nem mindig egyenletesen terjesztik a fényt. A Twinkly’s Flex egy cső-LED rendszer, hasonló a Philips Hue Play gradiens fénysávjához. Ahogy a neve is sugallja, hajlíthatja a LED Flex-et alakzatok létrehozásához, például szív vagy kurzív stílusú szövegben. A LED Flex 200 képpontos RGB LED-et tartalmaz a fény- és színlehetőségek maximalizálása érdekében.

2021 második negyedévében jelenik meg, de a Ledworks még nem sorolta fel az árképzést.

LED négyzetek – Nanoleaf versenyző

LED négyzetek, mozaikszerű képeket alkotva a Mona Lisáról és a Pac-Manről
Ledworks

A Nanoleaf egyedülálló és prémium világítási rendszerével viharvert a világra. A Twinkly Négyzetek átveszik ezt a koncepciót, de más irányba mennek. Ahelyett, hogy a nagy formákra koncentrálna, mint a négyzetek és hatszög, Twinkly kis négyzetei inkább pixelekként viselkednek. Ez azt jelenti, hogy létrehozhat mozaikszerű műalkotásokat, vagy akár kedvenc 8 bites játékait. A négyzetek összekapcsolódnak egymással a lehetőségek kibővítéséhez.

Minden négyzet egy 64 pixeles RGB panel, és 9 vagy 15 panelből állnak. A Twinkly Squares 2021 negyedik negyedévében érkezik meg, az árképzést később közöljük.
Source link


130 Views 0 Ratings Rate it