A végéig következetlen – A Geek áttekintése

Avatar admin | 2021.03.18. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
7.5 / 10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Nagyszerű, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – Fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 149,95 USD

JBL Quantum 600 fejhallgató fehér asztalon
Eric Schoon

A JBL az audio világában elismert név, de mennyire tudja kezelni a dolgok játékoldalát? A Kvantum vonal A játék fejhallgatók száma egy ideje létezik, de a JBL többi felsorolásához képest még mindig meglehetősen egyediek. A JBL általában nem küzd a játékpiaccal vagy a teljes mikrofonokkal, ami elgondolkodtatja, mennyire jó valójában a Quantum 600, egy 150 dolláros vezeték nélküli fülhallgató.

Itt van, amit szeretünk

 • Jó hangzás játékokhoz
 • Nagy szoftver
 • Tisztességes mikrofon

És amit nem

 • Kényelmetlen Earcups
 • Ragyogó Design
 • Finicky hang nem játék médiához

14 órás akkumulátor-üzemidő, testre szabható hang JBL QuantumEngineés egy jól felépített vázzal a Quantum 600 úgy hangzik, mintha gyilkos játékvezetős fülhallgatónak kellene lennie. A jellemzők azonban csak az egyenlet részét képezik, és a végrehajtás sokkal fontosabb.

Tartalomjegyzék

A hardver: Rugalmas, de kényelmetlen

A dobozból kap egy töltőkábelt (USB-A – USB-C), aux vezetéket a vezetékes csatlakozáshoz, és egy vezeték nélküli hardverkulcsot a fülhallgató mellett – ez elég szabványos egy ilyen fülhallgatóhoz.

A játék fülhallgatónál az is a szokásos, hogy néz ki ez a dolog, ami őszintén szólva nem vagyok rajongója. Ha megnézi a Quantum sorozat olcsóbb bejegyzéseit, elég unalmas terveket fog látni, de ahogy emelkedik az ár, úgy a vaku is. A LED-es lámpák és más dizájn-érzékek rá vannak ragasztva az alapra, és ez csak egyre díszesebbé válik, ahogy haladsz. Az RGB minden fülhallgatón világít a masszív JBL logóval, ami csak egy kicsit tetszik. Letilthatja a világítást, de szívesebben láttam volna néhány finomabb RGB elemet ezen a fülhallgatón az ilyen túlzottan és arcodon megjelenő stílus helyett.

A JBL Quantum 600 fejhallgató az erdő hátterében tartott
Eric Schoon

Építési szempontból bár a dolgok elég szilárdak. A fejhallgató könnyen beállítható a fej méretéhez képest, meglehetősen rugalmas, miközben stabil marad, és a mikrofon kellemes kielégítéssel rendelkezik, amikor fel-le hajtja. Sajnos ez egy nem kivehető mikrofon, amely tovább erősíti ezt a fülhallgatót csak otthoni eszközként.

Közeli felvétel a JBL Quantum 600 fejhallgató csúszkáiról és gombjairól
Eric Schoon

De a fülbevalókon jó néhány hasznos gomb és csúszka van, hogy a dolgok kényelmesek legyenek. Az elvárható szabványos portok mellett van még egy némító mikrofon gomb, egy hangerő-csúszka és még egy csúszka is, amely a fejhallgatót a „Gaming” és a „Chat” mód között váltja – alapvetően csak be- / kikapcsolja a térbeli hangot. Egyéb funkciók, például a mikrofon összecsukásakor automatikusan némítás vagy a mikrofon némítását jelző LED szintén nagyszerű kiegészítői.

Lövés a JBL Quantum 600 headset jobb fülbevalójáról
Eric Schoon

Ha a kényelemről van szó, a Quantum 600 közepesnek találom. A füldugók meglehetősen sekélyek, és gyakran éreztem, hogy a fülem a minimális párnázáson át átszúrja a fejhallgató belsejét, és megkövetelte, hogy állítsam be a fülhallgatót. A fülbevalók és a fejpánt pereme körül alkalmazott tényleges párnázás kellemes tapintású (még akkor is, ha kissé felforrósodik), de csak egy vékony réteg védi a fülét a belsejétől. Legalább simán illik a fejhallgató a fejéhez, mert ellenkező esetben ez jelentős kihúzást jelentene a 600-asnál.

Hangminőség: hibára szakosodott

Ami a hangot illeti, a Quantum 600 jól teljesít. A fülhallgatót két mód között lehet váltani: „Játék” és „Csevegés”. „Játék” üzemmódban a fülhallgató erősen használja a térbeli hangokat, hogy magával ragadóbb élményt nyújtson. Jobban meg tudja határozni, hogy milyen irányú hangok érkeznek az ezt támogató játékokban, és a QuantumEngine szoftveren keresztül is hangolhatja a térbeli hangot. Meggyőző munkát végez, anélkül, hogy túl sokat áldozna a hang eredendő minőségére.

Közeli kép a JBL logóval a Quantum 600 Headset fülhallgatójánEric Schoon

„Csevegés” üzemmódban a dolgok sokkal laposabban hangzanak, de ez elvárható, és jól működik, ha hanghívásokkal beszél az emberekkel. A fülhallgató valódi problémája a hanggal az, amikor zenét akar hallgatni vagy filmet nézni, mivel ez egyik forgatókönyvben sem jár jól.

Videók és filmek esetében az audio általában hangos és visszhangos Játék módban, és túl halk Chat módban. A zene mindkét beállításban csendesen szól, de ha elrontja a QuantumEngine szoftver hangszínszabályzójának beállításait (amire hamarosan ráérünk), akkor ezt valóban kijavíthatja. Ez a fülhallgató nagyszerű lehet abban a helyzetben, megfelelő beállításokkal, de nem gondolom, hogy elvárható, hogy belemerüljön a szoftverbe egy ilyen alapvető probléma megoldása érdekében – főleg, hogy a konzol felhasználói nem rendelkeznek ezzel a kiváltsággal.

Kihagyhatja ezeket a kérdéseket, ha a fejhallgatót AUX-vezetéken keresztül csatlakoztatja, ami megszünteti a QuantumEngine szoftverrel való kompatibilitást, és csak egy alapértelmezett hangprofilt használ. Valójában nagyon jól hangzik filmeknél és zenéknél, de játék szempontjából elmarad a fejlettebb térhangzás, amelyet a QuantumEngine hoz.

Közeli kép a JBL Quantum 600 mikrofonjával szemben egy fehér asztal
Eric Schoon

Tehát akkor ez csak elhagyja a mikrofont – hogy áll ez? Ez… rendben van, feltétlenül használható játék közbeni vesszők vagy a Discordon keresztüli hívások esetén, de nem nevezném lenyűgözőnek. A tényleges hangja jól hallatszik, de állandó fehér zaj kíséri, függetlenül a szoba zajszintjétől. Legalábbis automatikusan kikapcsol, ha nem beszél, ami hanghívásokhoz is jó, így az embereknek nem kell folyamatosan hallaniuk a fehér zajt. Nem mondanám, hogy a mikrofon különösebben rossz vagy jó, csak rendben van, ami egy játékvezetős fülhallgató esetében kb. Az, amire számíthatna – igaz, az árkategória többi modelljétől mindenképpen jobban hallottam.

A szoftver: forma és funkció

A csomagolás előtt beszéljünk a QuantumEngine szoftver erre a fülhallgatóra tervezték – mert valójában nagyon jó. Az esztétika kategóriát repülõ színekkel haladja meg, rengeteg klassz designelemet tartalmaz, de funkcionálisan mindent megtesz, amire szüksége van. Megtekintheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, beállíthatja a játék / csevegés mód keverőjét, és beállíthatja a hangszínszabályzó beállításait a fejhallgató hangjának kezeléséhez.

Már sok nagyszerű lehetőség, de testre szabhatja az RGB fényeket is, és akár a térhangzás működését is kiválaszthatja. Válthat a standard DTS térhatású hang és a JBL saját „QuantumSURROUND” között, amely többféle profillal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy kiválassza, mennyire magával ragadja a térbeli hangot. Még a fej szélességét is megadhatja, így a QuantumSURROUND jobban szimulálhatja a körülötted lévő környezetet.

Összességében elmondható, hogy a QuantumEngine jó néhány lehetőséget kínál a játék fejhallgatóihoz, és ami még fontosabb: minden intuitív és könnyen használható. Míg a fülhallgató egyéb aspektusai kissé zavarosak, a JBL a szoftver szöget üti a fejére – de ez természetesen csak akkor számít, ha PC-n van.

Következtetésképpen

JBL Quantum 600 fejhallgató fehér asztalon nyugszik a természetes háttér előtt.
Eric Schoon

A Quantum 600 egy érdekes fülhallgató, mert sok mindent eltalál a parkból, de közben nagy hibákat okoz. Az audio kiválóan alkalmas játékra, a felépítés szilárd és a szoftver jó, de a nem játék médiumok kényelmetlen kialakítása és gyengeségei valóban cserbenhagyást jelentenek. Nem hinném, hogy csak azért kellene beleolvadnia a szoftverbe, hogy a fülhallgató jól működjön a filmekkel és a zenével, de valószínűleg itt kell, ha törődik a hangminőséggel.

150 dollárért azt mondanám, hogy ez egy jó játékvezérlésű fülhallgató, de a JBL-nek egy második generáció mellett kell döntenie, amelyen mindenképpen lehet fejleszteni. A mikrofon még mindig finomhangolást igényel, jobban kell kalibrálni más adathordozókhoz, és ha több párnát ad a fülhallgatóhoz, nagyban hozzájárulhatna ahhoz, hogy ez az egyik legjobb vezeték nélküli fülhallgató legyen a piacon – de egyelőre ez csak rendben van .

Ha csak játékokat fogsz folytatni, és beszélgetni fogsz emberekkel olyan képregények vagy más dolgok kapcsán, mint a Discord, akkor azt gondolom, hogy a Quantum 600 egy nagyszerű fülhallgató az Ön számára, ott ragyog ez a dolog. Ha azonban azt szeretné, hogy ezek váljanak a következő fejhallgató-párjává a számítógépéhez, javasoljuk, hogy vegyen elő valami mást. Ez a fülhallgató egyszerűen nem rendelkezik sokoldalúsággal az ilyen szerepek betöltésére.

Értékelés: 7.5 / 10

Ár: 149,95 USD

Itt van, amit szeretünk

 • Jó hangzás játékokhoz
 • Nagy szoftver
 • Tisztességes mikrofon

És amit nem

 • Kényelmetlen Earcups
 • Ragyogó Design
 • Finicky hang nem játék médiához
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok