A vendég mód használata a Google Segéddel

Avatar admin | 2021.01.29. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Kevin Parrish

A Google Assistant által támogatott intelligens hangszórók akkor működnek a legjobban, ha személyes adatokat szolgáltathatnak. Előfordulhat azonban, hogy nem akarja, hogy mindenki, aki belép a házába, hozzáférjen a fiókjához. Ahol “Vendég mód”Bejön. Megmutatjuk, hogyan működik.

Mi az a Google Segéd Vendég mód?

A „Guest Mode” ötlete az, hogy a Nest Hubot, a Nest Mini-t, a Google Home-t vagy a Google Assistant intelligens hangszórót nyilvános eszközzé alakítsa. Kikapcsolja a személyes találatokhoz való hozzáférést, és nem menti a lekérdezéseket a fiókjába. Ez olyan, mint egy “inkognitómód” egy webböngészőben.

Amikor beállít egy eszközt, például egy Google Assistant intelligens hangszórót, engedélyezheti a „személyes találatokat”. Ez azt jelenti, hogy amikor bizonyos dolgokat kér, a Segéd információkat gyűjt a Google Naptárból, a bevásárló listákról, a Gmailből és a veled társított egyéb fiókokból.

A „Voice Match” funkció megakadályozza, hogy mások hozzáférjenek ezekhez a személyes találatokhoz, de nem tökéletes. A másik kérdés, hogy az intelligens hangszórónak adott, nem személyes parancsokat továbbra is rögzítjük a fiókjában. A „Vendég mód” megoldja ezeket a problémákat.

A vendég mód bekapcsolása

Google Nest Hub családi fotó
Justin Duino

A vendég módot csak a Google Assistant által támogatott intelligens hangszórók és intelligens kijelzők támogatják. Nem érhető el az Android telefonokon, táblagépeken, iPhone-okon vagy iPadeken található Google Segédben.

A Vendég mód bekapcsolásához egyszerűen mondja ki: „Hé, Google, kapcsolja be a vendég módot”. Csengést hall, és a Vendég mód elindul.

A vendég mód kikapcsolása

Mint sejtette, a Vendég mód kikapcsolása ugyanúgy működik.

Egyszerűen mondja: „Hé, Google, kapcsolja ki a vendég módot”. Csengést hall, és a vendég mód megszűnik.


Meg kell jegyezni, hogy bár a vendég mód hasonló aInkognitó mód”Egy webböngészőben nem olyan robusztus. A hangszóró továbbra is csatlakozik Google-fiókjához és az Ön által beállított egyéb integrációkhoz. Ide tartoznak a zenei alkalmazások és az intelligens otthoni eszközök. Ezenkívül bárki használhatja a parancsot a vendég mód kikapcsolására.

A vendég mód akkor használható, ha vendégei vannak a házában veled. Nem szabad biztonsági funkcióként használni, ha távol van otthonától. Ezeket a korlátozásokat szem előtt tartva ez még mindig nagyon hasznos funkció.
Source link


12 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok