A Volvo 2030-ig csak elektromos járműveket fog értékesíteni, mivel az csak online értékesítéshez fordul – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.02. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

A Volvo C40 elektromos jármű.
Volvo

A Volvo azt tervezi, hogy „teljesen elektromos autó cég”2030-ra fokozatosan megszünteti gáz-, dízel- és hibrid járműveinek gyártását, hogy korai„ vezetővé ”váljon a növekvő elektromos autók piacán. A vállalat azt is tervezi, hogy 2030-as határidőig az összes járműértékesítést online módon mozgatja.

Az írás idején a Volvo csak két EV-t ad el – a XC40 újratöltés és a újonnan bejelentett, csak online C40 újratöltés. Mindkét autó a 30 000 és 50 000 dollár közötti tartományban indul, ami azt jelzi, hogy a Volvo közelebb céloz a fogyasztói, mint a luxuspiachoz. Rövid távon a Volvo reméli, hogy 2025-re elektromos járművek teszik ki autóértékesítésének felét, ami reális célnak tűnik, tekintettel a A Volvo hibrid járművei.

De vajon jó ötlet-e a kizárólag online értékesítési stratégia? Nos, talán a „csak online” kifejezés kissé félrevezető. Henrik Green, a Volvo Cars technológiai vezetője, megerősítette a CNBC hogy a Volvo továbbra is kínál tesztvezetéseket elektromos járműveihez. De nem ad el egyetlen járművet sem a tételből. Ehelyett az ügyfelek elmehetnek egy márkakereskedésbe, kiválaszthatják autójukat, és az eladóval együtt végigjárhatják az online rendelési folyamatot. Az autók rendelésre történő értékesítése feleslegessé teszi az óriási, drága márkakereskedések szükségességét, és jelentősen csökkentenie kell a Volvo általános költségeit (és ezzel együtt az EV-k árát).

Nem a Volvo az egyetlen gyártó, aki teljesen elektromos határidőt tűz ki maga elé. A GM azt tervezi, hogy 2035-re teljesen elektromos üzemmódba kerül, és olyan márkák, mint a Bently, 2030-ra törekszenek Ford reméli, hogy 2030-ra teljesen villamosra megy … legalábbis Európában.

Forrás: Volvo keresztül CNBC
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok