A VTech 75 dolláros, gyerekeknek készült fényképezőgépe vagyont takarít meg a filmekben – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.25. 120 Views 0 Likes 0 Ratings

120 Views 0 Ratings Rate it

A KidiZoom PrintCam
VTech

Az azonnali kamerák manapság egy tucatnyit tesznek ki, de a Fujifilm és a Polaroid kamerák filmjei egyenként körülbelül egy dollárba kerülnek. Nem segít, hogy a gyerekek, akik szeretik az azonnali kamerák újdonságát, kissé kiváltóan örülnek a fényképeiknek. De a VTech új azonnali kamerája, a KidiZoom PrintCam itt van, hogy megmentsen a csődtől egy-egy fillérbe kerülő filmmel.

Tetszik A KODAK Printomatic kamera, a világoskék KidiZoom PrintCam egy beépített digitális fényképezőgép termikus fotónyomtató. A hőpapír sokkal olcsóbb, mint a film, és különösen olcsó, ha a KidiZoom PrintCam kamerát használja, amely csak fekete-fehér fotókat készít.

A KidiZoom PrintCam hátlapja, digitális kijelzővel és elfordítható lencsével.
VTech

Természetesen ezekből a fotókból hiányzik az azonnali film hűsége. A fotópapír (ami alapvetően nyugtapapír) hajlamos gyorsan elveszíteni a képét. Éppen ezért a KidiZoom PrintCam képes színes fotókat menteni és exportálni egy PC-re, megőrizve ezzel időnként a gyerek alkalmi „jó fényképeit”.

Mivel gyerekeknek készült fényképezőgép, a KidiZoom PrintCam strapabíró és egyszerű gombelrendezéssel rendelkezik. Szintén rendelkezik egy elfordítható kamera lencsével, amely kiválóan alkalmas szelfik készítésére a digitális keresőben való megtekintés közben.

A VTech ezen a nyáron 75 dollárért tervezi eladni a KidiZoom PrintCam kamerát. Ez valójában drágább, mint a színes KODAK Printomatic fényképezőgép, de a megtakarításnak meg kell valósulnia, ha a gyerek sok filmet fut át.

Forrás: VTech via Engadget
Source link


120 Views 0 Ratings Rate it