Hogyan változtathatom meg a nevem a Robloxon?

Avatar Gadam | 2021.04.11. 921 Views 0 Likes 0 Ratings

921 Views 0 Ratings Rate it

Hogyan változtathatja meg nevét a Robloxon

 

Hogyan változtathatja meg nevét a Robloxon

A neved megváltoztatása a Roblox platformon egyszerű folyamat. A Beállítások oldalon tudod megtenni, de ehhez 1000 egységnyi Roblox játékon belüli pénzt, Robux-ot kell fizetned.

Először jelentkezz be a Roblox webhelyre. A főoldalon kattints a fogaskerék ikonra a képernyő jobb felső sarkában, és válaszd a „Beállítások” lehetőséget.

A Roblox webhelyén kattintson a fogaskerék ikonra, majd "Beállítások."

A Beállítások oldalon kattints a felhasználó neve mellett található szerkesztés gombra (amely ceruzának tűnik egy papírlapon).

A Roblox beállítások oldalon kattintson a felhasználó neve mellett található szerkesztés gombra.

A felhasználónév megváltoztatásához igazolt e-mail címmel és 1000 Robux-szal kell rendelkezned. (Ha nincs elég Robux-od, megjelenik egy gomb, amely lehetővé teszi, hogy valódi pénzzel vásároljál belőlük.)

Ha van elegendő Robux, akkor egy felugró ablak jelenik meg. Írd be a kívánt új felhasználónevet a fiók jelszavaddal együtt. Ha a felhasználónév nem foglalt, akkor a mező mellett zöld pipa látható. Kattints a „Vásárlás 1000 R $ -ért” gombra.

Kattintson a gombra "megvesz" hogy megvásárolja a felhasználónevének megváltoztatását a Roblox-ban.

Ezt követően a felhasználónév megváltozik. Fiókod minden része átkerül az új felhasználónév alá, kivéve egyet:  A Roblox a régi fórumbejegyzéseidet a régi felhasználóneved alatt tartja, hogy megakadályozza a visszaéléseket. Továbbá, ha meggondolnád magad az új nevet illetően, akkor visszatérhetsz a régi felhasználónevedhez újabb Robux-díj ellenében.

Kapcsolódó: Mi a Roblox, és miért játszik vele az amerikai gyerekek több mint fele?

Forrás: Howtogeek.com


921 Views 0 Ratings Rate it