A Wacom One rajz táblagép mostantól Chromebookokkal is működik – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.27. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Wacom One pad
Wacom

A Chromebookok remekek, de a kiegészítők terén a bot rövid végét kapják meg. A telepíthető illesztőprogramok hiánya azt jelenti, hogy az alapoknál többet nem használhat, például a flash meghajtókat, az egereket és a fényképezőgépeket. De a Wacom bejelentette, hogy a One táblagépe az első grafikus pad natív módon dolgozzon a ChromeOS-szal, nincs szükség illesztőprogramokra.

A Wacom One frissített áruházlistája annyit mond:

Ez a termék olyan eszközökkel működik, amelyek képesek a Chrome OS legújabb verziójának futtatására, és a Google kompatibilitási szabványainak megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. A Google nem felelős a termék működéséért vagy a biztonsági követelményeknek való megfelelésért.

Feltehetően ez azt jelenti, hogy a Google a legfrissebb ChromeOS-frissítéseibe beillesztett néhány alapvető illesztőprogram-kódot, amelyek az összes jelenleg támogatott gépet egyszerre érik el. Bár korábban már volt lehetőség grafikus táblagépek használatára érintőpadként, a frissített szoftvernek lehetővé kell tennie a helyi és webalapú rajzprogramok számára a One nyomásérzékenységének és tollgombjainak előnyeit.

A 70 dolláros, 10 hüvelykes tablet a legkevésbé drága és legkevésbé képes a Wacom kínálatában, és semmi sem utal arra, hogy a fejlettebb táblagépek hamarosan támogatást kapnának a ChromeOS-on. De ez bizony jóleső a világjárvány idején, amikor sok K-12-es diák otthon használja az iskolai kiadású Chromebookokat.

Forrás: Wacom áruház keresztül Gizmodo
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok