A Walmart 2 órás kézbesítése már nem igényel minimum 35 dollárt – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.01. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Walmart kiskereskedelmi hely embléma az épület előtt
Jonathan Weiss / Shutterstock.com

Felejtse el a vacsora receptjének egy összetevőjét, de nincs kedve boltba menni? A Walmart most jelentette be, hogy az Expressz kézbesítési lehetőséghez már nincs szükség a Minimum 35 dollár annak érdekében, hogy a felhasználók kisebb szállítási rendelésre jogosultak legyenek. A lépés most a Walmart erősebb versenytársává teszi az Amazonét Prime most választási lehetőség.

„Sok ügyfél akkor használja az expressz kézbesítést, ha csipetnyi helyzetben van, legyen szó egy hétköznapi vacsora hiányzó összetevőiről vagy egy csomag pelenkáról. Az ügyfelek azt mondták nekünk, hogy a sietve szükséges cikkek néha nem feleltek meg a minimumnak, ezért eltávolítjuk, így az ügyfelek még könnyebben megszerezhetik, amire szükségük van. ”- mondta Tom Ward, a Ügyfél termék a Walmart számára.

A kiskereskedelmi óriás Express szolgáltatása időben, kétórás szállítást kínál az élelmiszerek, háztartási cikkek, elektronikai cikkek, játékok és kamrák számára. A Walmart 170 000 képzett személyi vásárlóból álló csapata átveszi az Ön megrendelését, és a leszállított cikkekre sincs további felár.

A Walmart azonban 10 USD Express díjat és 7,95–9,95 USD szállítási díjat is felszámít, bár a Walmart + tagok szállítási díját elesik. Ez a lépés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Walmart életképesebbé váljon cversenyző az Amazon-on. A Prime Now még mindig rendelkezik minimális 35 dolláros rendelési limittel, és még mindig széles körben korlátozott azokon a területeken, ahová el tud szállítani, bár a szolgáltatás a Prime tagok számára ingyenes, megrendelésenként csak 4,99 USD, ahol a minimum nem teljesül, és hosszú távon olcsóbb fuss.

keresztül A perem
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it