A Will.i.am Xupermask intelligens maszkja inspirálja a cipőket és az okostelefonokat – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.04.07. 180 Views 0 Likes 0 Ratings

180 Views 0 Ratings Rate it

Nem, a Xupermask nem Will.i.am aláírással rendelkezik. Honeywell

Csak nem tarthatja távol a Will.i.am-ot a technológiától. A „kreatív innováció igazgatója” szerepéről is ismert zenész az Intelnél, a címnek köszönhetően sikerült visszatalálnia a címsorokba Xupermask, egy „intelligens” arcmaszk, amelyet a Honeywell és a Fekete párduc Jose Fernandez jelmeztervező.

Honeywell szavai szerint a Xupermask egy „egyedülálló innovatív intelligens maszk a világjárvány és a világjárvány utáni világ számára”. Kombinálja a Honeywell HEPA szűrést a kényelmes, cipőhöz hasonló hálószövettel, a futurisztikus kialakítással és a vezeték nélküli ANC fülhallgatóval, mert miért ne? Háromfokozatú ventilátorokkal és LED világítással is rendelkezik, hátha a fülhallgató nem lenne elegendő.

– nak adott interjúban A New York Times, Will.i.am összehasonlítja a világjárványt egy filmmel, és kijelenti, hogy „a tegnapi film maszkjait viseljük”. Tehát teljesen természetes, hogy „maszkot akart készíteni, hogy megfeleljen annak a korszaknak, amelyben vagyunk.” Helyes, a maszk kialakítása még mindig kissé primitív, és hasonlóvá teszi a dolgokat korai nyelvfejlődés nehéz a gyermekek számára. De úgy tűnik, hogy a Xupermask inkább a divat, mint a funkcionalitás felé irányul, hiányoznak olyan funkciók, mint a tiszta szájvédő vagy a hangerősítő rendszer, amelyet a Razer látott Hazel projekt maszk.

A Xupermask fotói fehér és fekete színben.
Honeywell

Másrészt a Xupermask osztozik a Project Hazel maszk egyik legnagyobb hiányosságában – a hatósági tanúsítás hiányában. Mindkét maszkot orvosi használatra ideiglenesen „jóváhagyják” Sürgősségi használat engedélyezése cselekszik, de hacsak nem kapnak tényleges egyéni védőeszköz-tanúsítványt, akkor technikailag ne minõsüljenek légzésvédõ vagy orvosi felszerelésként. Razer mondja hogy gyártási folyamata során tanulmányozza a hatósági jóváhagyást, de a Honeywell április 8-án kezdi el értékesíteni Xupermask-ját anélkül, hogy először át kellene mennie az FDA-n.

A Xupermask fekete vagy fehér színben, két méretezési lehetőséggel kapható. 300 dollárba kerül, és egy hordtáska, 3 hónap HEPA szűrők, többféle fülhegy, USB-C töltőkábel és egy további szövetmaszk jár hozzá. Az utcai ruházati márkák ihlette Honeywell apró „cseppekben” árulja a Xupermaskot az első csepp április 8-án.

Forrás: Honeywell keresztül A New York Times
Forrás link


180 Views 0 Ratings Rate it