A Disney + 10 legjobb animációs filmje (2021. március)

Avatar admin | 2021.03.11. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

animációs filmet néző személy a Disney + -on
Ivan Marc / Shutterstock

A Disney animáció története csaknem 90 éves múltra tekint vissza. Ennek nagy része megtekinthető a Disney + -on, a Disney tulajdonában lévő Pixar és Blue Sky animációs stúdiók munkája mellett. Íme 10 legjobb animációs film, amelyet a Disney + -on streamelhetsz.

Aladdin

Robin Williams a Genie hangjaként lopja el a műsort Aladdin, és megjelenése újabb és újabb hírességek hangját állította színpadra a jövőbeni Disney animációs filmekben. De Williams mániás teljesítménye csak egyike ennek a filmnek a szórakoztató aspektusai közül. Aladdin remek dalokat is tartalmaz (köztük az „Egy teljesen új világ” című hatalmas slágert), egy emlékezetes gazembert a gonosz varázslóban, Jafarban, valamint egy kedves központi románcot Aladdin roguish tolvaj és elkényeztetett Jázmin hercegnő között.

A császár új barázdája

A Disney anomáliájának tekinthető annak megjelenésekor 2000-ben, A császár új barázdája problémás gyártástörténete volt, és hosszan tartó fejlődése során számos változáson ment keresztül. Az eredmény egy őrült, vidám vígjáték, amely a filmkészítőket ábrázolja, és elveszítik az esetleges őrült ötleteket. A hiábavaló, lámává vált császár története közelebb áll a Looney Tunes rajzfilmjéhez, mint a tipikus Disney viteldíj, de a sok energiája miatt kirobbanóan nézhető, és azóta kultikus klasszikussá vált.

Fantázia

A Disney animációjának legkorábbi napjaiban, az 1940-es években Fantázia bebizonyította, hogy Walt Disney és csapata nem csak a gyerekeknek szóló mesefilmek készítésében érdekelt. Az antológiai film klasszikus zenei darabokra szabott szegmenseket tartalmaz, amelyek közül sok elvont és kísérleti jellegű. A híres Mickey Mouse is szerepel benne A varázsló tanítványa szekvencia, buta rajzfilm-bohóckodásokat kínálva ellenpontként néhány grandiózusabb szegmens számára. Ez az animáció művészi erejének bizonyítéka.

Fagyott

A Disney hercegnős musicaljei újabb szintet értek el a 2013-as megahittel Fagyott, amely a klasszikus Disney-stílust pop-kultúra juggernaut-ként állította vissza, miközben saját útját is kovácsolta. Két hercegnő van itt: nővérek, Elsa és Anna, és a történet inkább a testvéri kötelékről szól, mintsem egy csinos herceggel való szerelemről. Amikor Elsa jéghatalma kikerül a kezéből, Annának meg kell újítania ezt az érzelmi kapcsolatot, hogy megmentsék földjüket az örök tél elől. A család örökségének átfogó története fantasztikus dalokkal (köztük az Oscar-díjas „Let It Go” -vel).

A hihetetlenek

Köszönhetően a Disney Marvel tulajdonjogának, a Disney + tele van nagy költségvetésű szuperhős filmekkel, a Pixar viszont A hihetetlenek más megközelítést alkalmaz a szuperhős-történettel kapcsolatban. Az író-rendező, Brad Bird egy olyan világra összpontosít, ahol a szuperhatalmakat törvényen kívül helyezték, és arra, hogy egy hőscsaládnak (a Hihetetleneknek) hogyan kell bebizonyítani, hogy a különleges erők birtoklása jó dolog lehet. Ez egy családi vígjáték és egy akció-látvány egyben, emlékezetes karakterekkel, jellegzetes, kreatív kialakítású környezetben.

a hölgy és a csavargó

Felejtsd el a kedves élőszereplős feldolgozást, amely segített a Disney + elindításában, és nézz vissza az eredeti 1955-re a hölgy és a csavargó ehelyett a két ellentétes társadalmi osztályba tartozó kutya szerelmének egyszerű történetével. Az elkényeztetett Lady és a szabad szellemű Csavargó valószínűtlen párost alkot, de kapcsolatuk azonnali és tagadhatatlan. A két kutya lírai stílusú, kényelmes animációs filmben fedezi fel kedves 20. századi városát. Az elbeszélés tétje alacsony, de a szereplők és a beállítás kitörölhetetlen.

A kis hableány

Az úgynevezett „Disney Renaissance” az 1989-es évekkel kezdődött A kis hableány, amely a Disney-animációt évek óta rosszul fogadott filmek után ismét előtérbe helyezte. Könnyű felismerni, miért vált klasszikussá ez a film, Alan Menken és Howard Ashman ragyogó dalaival, életénél nagyobb gazemberével, Ursulával, a tengeri boszorkánnyal és vonzó hősnőjével, Ariellel. A sellő története, aki feladja a hangját, hogy megtalálja az igazi szerelmet, tartós kedvenc, amely megjelenése után még 30 évvel eljut a gyerekekhez.

A földimogyoró film

A Blue Sky Studios produkciója A földimogyoró film Charles M. Schulz régóta futó képregény-karaktereinek rendkívül kielégítő bővítése. Ahelyett, hogy megpróbálná megváltoztatni Charlie Brownt, Snoopyt, Peppermint Patty-t és a többi embert Földimogyoró karakterek csípős, modern változatokba, ez a film szorosan ragaszkodik Schulz képregényeinek és a szeretett sablonjához Földimogyoró tévé különlegességek helyette. A földimogyoró film Charlie Brown és barátai között megszokott pillanatokat gyengéd és szívmelengető animációs filmbe csomagol.

Lélek

Kizárólag az amerikai Disney + -nak, a Pixar’s-nak jelent meg Lélek egy másik érzelmekben gazdag film a stúdió legérzékenyebb szerzőjétől, Pete Doctertől (aki szintén rendezte Fel és Kifordítva). Joe Gardner (Jamie Foxx által hangoztatott) jazz zenész útját követi, amikor a túlvilágra merészkedik, egy még nem született lélekkel áll össze (Tina Fey hangoztatja), és megtanulja értékelni minden pillanatát, amelyet élve tölt. Pompásan animált történet, amely hatással van a sajnálattal és érettséggel kapcsolatos meditációkra.

Játéktörténet 2

Az egész Játékháború a franchise, amely elindította a Pixar animációs birodalmat, remek, de a második rész könnyen kiemelhető. Játéktörténet 2 olyan játékok szórakoztató, ostoba bohóckodásai, amelyek életre kelnek, amikor az emberek nincsenek a közelben, a cowboy Woody (Tom Hanks hangja) és a Buzz Lightyear űrhajós (Tim Allen hangja) vezetésével. Bemutatja a sorozat megrendítő témáit is arról, hogy a dédelgetett gyermeki javak a gyermekek öregedésével elmaradnak. Ugyanolyan érzelmileg gazdag, mint élénken szórakoztató.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok