A Windows 10 Photos alkalmazás túl lassú. Itt a Javítás

Avatar Gadam | 2021.02.22. 113 Views 0 Likes 0 Ratings

113 Views 0 Ratings Rate it

Stopperóra helyezve a Windows 10 alapértelmezett asztali hátterét.,
ikon Stocker / Shutterstock.com, Microsoft

A Windows 10 Fotók alkalmazás túl lassú. Túl lassú volt az a nap, amikor a Microsoft kiadta a Windows 10 rendszert, és még mindig az. Kövesse tanácsainkat, és a képei háromszor-négyszer olyan gyorsan nyílnak meg.

A probléma a Windows 10 Photos alkalmazásával: lassú!

Az internet tele van javításokkal a Windows 10 Fotók alkalmazáshoz. Ha a Fotók megnyitása valóban 10, 20 vagy 30 másodpercet vesz igénybe, akkor mindenképpen szokatlan problémája van. Érdemes lehet állítsa vissza a Fotók alkalmazás alkalmazásadatait.

De a legtöbb embernek, még akkor is, ha a Fotók alkalmazás a lehető leggyorsabban megy, más problémája van. Amikor duplán kattint egy képre a File Explorerben, a Fotók alkalmazás csak kissé túl sokáig tart megnyitni, esetleg egy fekete képernyő is megjelenik a kép előhívásakor. Egyes képeknél a kép elmosódott változatát láthatja először, mire a Fotók alkalmazás éles verziót tölt be, ez az igazi kép, amely végül megjelenik.

Egy másodperc töredéke van arra, hogy elgondolkodjon: Nem szoktak ennél gyorsabbak lenni a számítógépek? Miért töltik be a webről érkező képeket gyorsabban, mint a számítógépem belső tárhelyéről? Minden szoftver arra van ítélve, hogy az idő múlásával egyre lassabban haladjon?

Van egy jobb módszer. Gyors asztalunkon a Solid State Drive, megoldásunk három-négyszer olyan gyorsan nyitotta meg a képeket, mint a Windows 10 beépített Fotók alkalmazás.

A Windows Photo Viewer fekete képernyőt mutat nyitás közben.
A Windows Photo Viewer megnyitásának ismerős látványa.

Szerezzen be egy másik képmegjelenítőt: Javasoljuk az Irfanview alkalmazást

tudsz használjon regisztrációs feltörést a Windows 7 klasszikus Windows Photo Viewer-jének visszaszerzéséhez azonban úgy gondoljuk, hogy valószínűleg jobban jár egy másik alkalmazás.

Még mindig szeretjük Irfanview. A Windows szoftver klasszikus darabja, amely a 90-es évekre nyúlik vissza, de ma is aktív fejlesztés alatt áll.

Az Irfanview kicsi, gyors, egyszerű – és természetesen ingyenes. Telepítse az Irfanview alkalmazást, állítsa alapértelmezett képmegjelenítővé, és akkor jelenik meg, amikor duplán kattint a képfájlokra, például JPEG, PNG és más fájltípusokra a Fájlkezelőben.

Kis mérete ellenére – az Irfanview 64 bites verziója vékony, 3,56 MB méretű, plug-inek nélkül – hasznos funkciókkal rendelkezik a képek konvertálásához, átméretezéséhez, kivágásához, forgatásához és jelöléséhez.

Irfanview A Windows 10-ről szóló ismertetése.

Igen, ez a tippünk: Szerezd meg az Irfanview-t. Természetesen vannak más képnézegetők is, és felfedezheti őket, ha választásunk nem tetszik Önnek – de szeretjük az Irfanview-t. Ha a lassú Photos alkalmazás lassan húzza le a munkafolyamatot, az Irfanview egy kis friss levegő lesz.

Sok minden megváltozott az elmúlt évtizedekben a számítástechnika, de Az Irfanview továbbra is nagyszerű.


De miért olyan lassú a Windows Fotók alkalmazás? Nos, talán lassú, mert van egy UWP alkalmazást. Emlékszel, milyen lassú volt a Microsoft Edge eredeti verziója, mielőtt a Microsoft elhagyta és átállt a Google Chromium projektjére? Az UWP-alkalmazások soha nem szóltak a sebességről.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit kell tudni az új Microsoft Edge böngészőről
Source link


113 Views 0 Ratings Rate it