Vegán Matcha Flan karamell dátum receptjével

Avatar Gadam | 2021.02.04. 42 Views 0 Likes 0 Ratings

42 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nagyon szeretjük a matcha por füves és keserédes ízét, és nagyon sok receptben használtuk, sütemények és sütik nak nek sorbetek és granola szelet.

Tehát a mi sikerünk után kávé pelyhes, úgy döntöttünk, hogy elkészítünk egy zöld tea pelyhet, amelyet a klasszikus japán matcha puding recept ihletett.

Mivel itt a Foodaciously-nál az a küldetésünk, hogy segítsünk mindenkinek kompromisszumok nélkül élvezni az általuk szeretett ételeket, ezért ezeket a tejtermékek, tojás és finomított cukor nélkül. Ehelyett a pudingjaink vegán és cukormentes, selymes tofuval és eritrittel készítve, egészséges házi datolyakaramell tetején.

Míg a klasszikus karaj a főtt tojásokra támaszkodik a szerkezet szempontjából, a tofu és a vegán zselatin erejét egyesítettük, hogy ugyanazt az eredményt kapjuk.

Sőt, ahelyett, hogy a klasszikus víz- és fehércukor-oldattal készítettük volna a karamellát, nyers, kimagozott datolyából indultunk. Kivontunk belőlük egy természetes édes szirupot, és vastag karamellává változtattuk. A datolyakaramell sokkal egészségesebb, mint a klasszikus változat, és természetesebb az íze.

Így készítették el a matcha flanjaink a zsírok fele, négyszer kevesebb cukrot, és majdnem a kalóriák harmada a nem vegán krémkaramellához képest. Egyszerű utasítások szerint bontottuk le a receptet, így nem marad más hátra, mint követni az alábbiakban és érezd jól magad!

[ad_2]
Source link


42 Views 0 Ratings Rate it