A Windows mindig nyitva tartása a képernyőn ugyanazon a helyen

Avatar admin | 2021.01.21. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

nyissa meg az alkalmazást ugyanarra a helyre

A nyitott ablakok és alkalmazások kezelése kihívást jelenthet. A Windows 10 tartalmaz néhány beépített funkciót ehhez, de a Microsoftnak van egy másik eszköze, amely még több lehetőséget kínál. Megmutatjuk, hogyan lehet az ablakokat mindig ugyanazon a helyen nyitni.

Töltse le a Microsoft PowerToys programját ehhez a szolgáltatáshoz

Ez a funkció néha lehetséges Windows 10 rendszereken Snap Assist funkció. Előfordul, hogy egy alkalmazás ugyanazon a helyen nyílik meg, ahol bepattant, de ez nem mindig így van. A Microsoft PowerToys A segédprogram jobban biztosítja, hogy az alkalmazások ott nyíljanak, ahol abbahagyták.

A PowerToys egy szolgáltatásokkal teli segédprogram, amelyet minden Windows-felhasználónak meg kell vizsgálnia. Ebben az útmutatóban a „FancyZones” -t fogjuk használni, amely csak egy a sok jellemző közül.

A FancyZones segítségével feloszthatja a kijelzőjét a kívánt zónákra. Nem korlátozódik a Snap Assist 2 × 2 elrendezésére. A zónák teljesen testreszabhatók méretben és térközben is.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az összes Microsoft PowerToys for Windows 10, magyarázat

Válassza ki, hol nyílik meg a Windows a képernyőn

Első, állítsa be a FancyZones-t, hogy az ablakokat az egyedi képernyőrégiókhoz csatolja. Be kell állítania ezt a beállítást, hogy az ablakok minden alkalommal ugyanazon a helyen nyíljanak meg.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Windows 10 testreszabása az egyéni képernyőrégiókra

Ezután nyissa meg a „PowerToys” elemet, és lépjen a „FancyZones” fülre.

válassza a fancyzones fület

Görgessen le a „FancyZones” fül „Ablak viselkedése” részéhez.

ablak viselkedési beállításai

Az itt engedélyezni kívánt lehetőség: „Az újonnan létrehozott ablakok áthelyezése az utolsó ismert zónájukba”. Ez azt jelenti, hogy amikor bezár egy ablakot egy bizonyos zónában, akkor a következő megnyitásakor az abba a zónába fog visszatérni.

nyitott ablakok az utolsó ismert zónában

Jól megy! Ez nem csak a gyakori alkalmazások megnyitásakor kényelmes, de lehetővé teszi az indító automatizálást is. Ha te bizonyos alkalmazásokat úgy kell beállítani, hogy megnyíljanak a számítógép indításakor, automatikusan a saját zónájukba lépnek.

ÖSSZEFÜGGŐ: Programok, fájlok és mappák hozzáadása a rendszer indításához a Windows rendszerben
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok