A XVII kiskutya nézése a Super Bowl vasárnapon

Avatar Gadam | 2021.02.06. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a How to Watch Puppy Bowl XVII című cikkhez a Super Bowl vasárnapon

Fénykép: Amanda Edwards / Stringer (Getty Images)

Eljutottunk az év legnagyobb sporteseményére: Kölyöktál XVII funkció 70 kölyök több mint 20 különböző menedékhelyről, all örökbe fogadható, Snoop Dogg és Martha Stewart házigazdája. Akár örökbefogadást remélsz (sok szerencsét, gyorsan mennek) vagy csak látni akarják ők játszanak, itt van, hogyan lehet elkapni a játékot.

Hogyan nézhetjük meg a Puppy Bowl XVII

A XVII. Kölyöktál műsorra kerül Animal Planet kábel előfizetőknek és tovább Discovery + a streaminghez. Hálásan, A Discovery + 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, így hétvégén használhatja, és lemondhatja, ha csak a játék megtekintéséhez van szüksége. (ÉNf azt találja szereted a Discovery + -ot, ez van 4,99 dollár a tárgyalás befejezése után egy hónappal.)

Ki játszik és mikor kell nézni

2-kor kezdődik o.m. ET február 7-én, csapat Nyakfodor és a csapat Pihe versenyezni fog a „Lombarky” trófea ban,-ben három órás élő esemény. Láthatod a kiskutya vonalesetén Animal Planet.

Martha Stewart műsorvezető és Snoop Dogg a délután színes kommentárja, Steve Levy és a futballbemondó vendégszereplésével Sportközpont műsorvezető Sage Steele. Szaglász és Martha sajátja a kutyák is cameót készítenek. Meg lehet nézni az előadást nál nél 1 o.m. ET, ami eltart egy pillantás a Kölyöktál elmúlt 16 évére.

[ad_2]
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it