A YouTube TV 7 új Viacom csatornát ad hozzá (áremelkedés nélkül) – Review Geek

Avatar admin | 2021.03.17. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Egy túrázó a hegy tetején ünnepel napnyugtakor a YouTube TV logójával.
Catalin Grigoriu / Shutterstock

Tavaly a YouTube TV növelte havi díját 49 dollártól 65 dollárig számos új Viacom-csatorna, köztük a BET, az MTV és a Comedy Central fizetéséért. De az ígért csatornák egy része, például a NickToons és az MTV Classic, csak 2021 március 17-ig, ma érkezett meg a platformra. Szerencsére ezúttal nincs áremelkedés.

A YouTube TV mostantól jellemzői 104 csatorna a BET Her, a Dabl, az MTV2, az MTV Classic, a Nick Jr, a NickToons és a Teen Nick hozzáadásának köszönhetően. És ez nem számít a platform 15 kiegészítő hálózatának, a 7 csatornásnak Sports Plus csomag vagy helyi csatornák.

Az új Viacom-csatornák mostantól minden YouTube TV-előfizető számára elérhetőek. Ha még nem iratkozott fel a YouTube TV-re, akkor itt az alkalom, hogy kipróbálja. A szolgáltatás kissé drága, havi 65 dollár, de korlátlan DVR-t és több eszközön keresztüli streaminget tartalmaz. Ráadásul a Google akciót folytat új előfizetőknek, amely két hét ingyenes szolgáltatást tartalmaz, plusz 10 dolláros kedvezményt az első három hónapra.
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok