A Zoom új arcszűrői világosabbá teszik a következő videohívást – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.02.10. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Zoom találkozó, ahol az embereknek kék és zöld a szemöldökük.
Zoomolás

A Zoom még csak egy éve nem volt használt név, de a globális járványnak köszönhetően ez megváltozott. És mivel az emberek társadalmi összegyűjtési alternatívaként használják, a cég eltávolodik üzleti gyökereitől. Ez új AR szűrőket tartalmaz az ajkak, a szemöldök és az arcszőrzet színezésére.

A Zoom nem ez az első alkalom a kibővített valóság (AR) effektusokkal. A társaság korábban hozzáfűzte virtuális háttérrel és akár virtuális kalapok. De az új funkció inkább az arc megjelenésének megváltoztatására összpontosít. Irány a Studio Effects, és megváltoztathatja a szemöldök, a bajusz és a szakáll megjelenését, vagy az ajak színét.

A szem, a bajusz és a szakáll esetében számos előre beállított lehetőség közül választhat, amelyek borotvább vagy vékonyabb arcszőrzetet adnak, majd színt is választhat, ha szeretné. Az ajkak színe pedig éppen az, aminek hangzik; neonzöldet válasszon, és neonzöld ajkai lesznek.

Első nagyítás még szeptemberben jelentette be a funkciót, de béta verzióban jelenik meg több felhasználó számára. Ha unod már unalmas pillantásodat, adj magadnak egy kecskeszakállat, tegyen fel egy virtuális kalapot, és állítsa be magát az űrbe. Csak – talán ne munkaértekezletre tegye.
Source link


16 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok